Gnistan yhteistyöhön Unisportstore.fi:n kanssa


Gnistan on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden johtavan jalkapallokenkien, pelipaitojen ja muiden jalkapallotarvikkeiden verkkokaupan kanssa.

”Nastaa aloittaa yhteistyö Gnistanin kanssa, kun monia yhteisiä intressejä on jo valmiiksi kasassa.” kommentoi Timo Priha Unisportstore.fi:ltä.
Muuttuvat alustat ja olosuhteet asettavat erilaisia vaatimuksia pelaajien kengille, joten valikoiman on oltava riittävän laaja.
”Sinänsä moni asia ei kuitenkaan muutu. Haluamme jatkossakin pitää kiinni kaikkien asiakkaidemme kohdalla verkkokauppatoimintamme kivijaloista: laaja ja uniikki valikoima, kilpailukykyiset hinnat, nopea toimitus sekä ensiluokkainen palvelu, josta huokuu aidosti intohimo jalkapalloa kohtaan” Priha jatkaa.
”Koska kaikki fyysiset toimintomme sijaitsevat Suomen ulkopuolella, on tavoitteenamme olla verkon kautta ennen kaikkea mahdollisimman paikallinen. Myös siihen tarkoitukseen yhteistyö sopii erittäin hyvin” Priha lisää.
Manageri Antti Uusitalo on yhteistyöhön tyytyväinen: ”Olemme pitkään etsineet Gnistanille hyvää kumppania kenkätoimittajaksi. Unisport on Euroopan johtavia jalkapallokenkien vähittäismyyjiä, joten heillä on erinomainen tarjonta kenkiä kaikkiin olosuhteisiin. Lisäksi heillä on tarjota asiantuntevaa palvelua Gnistanin pelaajien käyttöön.”
Tutustu Unisportstore.fi:n tarjontaan täältä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.