Dudu jatkaa Gnistanissa


Gnistan on tehnyt jatkosopimuksen brasilialaisen Dudun kanssa. São Paulossa syntyneellä 25-vuotiaalla Dudulla alkaa toinen täysi kausi keltapaidoissa. Keskikentällä hyökkäävässä roolissa viihtyvä pallotaituri nousi ensimmäisen kerran otsikoihin Gnistanissa jo kauden 2014 päätteeksi laukomalla maalin, jolla G säilyi Kakkosessa ja viime syksynä mies oli nousujoukkueen sankareita karsintapeleissä.

Dudu saapui brasilian auringosta Suomeen aikaisemmin tällä viikolla ja on harjoitellut joukkueen mukana muutaman päivän. Mies nähdään todennäköisesti jo lauantain harjoituspelissä Klubi 04:sta vastaan.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä Dudun jatkoon. ”Dudun jatko on tietenkin loistava asia koko joukkueelle. Hän on erinomainen joukkuepelaaja, joka tuo kentälle paljon pallollista osaamista sekä taistelutahtoa. Hänen positiivinen asenteensa tuo paljon lisää myös pukuhuoneen puolelle. Jatkosta Dudun kanssa sovittiin alustavasti jo syksyllä, mutta nyt kaikki on selvää ja mies takaisin Suomessa. Hän ei ole antanut lomalla kunnon rapistua ja esitykset harjoituksissa ovat kertoneet jo paljon siitä mitä tulevan pitää”, kommentoi manageri Uusitalo.
Katso Dudun haastattelu GnistanTV:stä:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.