Teemu Vaarakallio Gnistanin puolustukseen


IF Gnistan on tehnyt sopimuksen 23-vuotiaan Teemu Vaarakallion kanssa. Vaarakallio vietti viime kauden The University of Texas Rio Grande Valleyn edustusjoukkueessa.

Aikaisemmin keskuspuolustajana viihtyvä 190-senttinen Vaarakallio on edustanut Veikkausliigaan noussutta Jyväskylän JJK:ta sekä Viikinkejä Ykkösessä.
Vaarakallio toipuu tällä hetkellä pienestä nilkkaoperaatiosta, joka tehtiin tammikuun alussa. Miehen odotetaan pääsevän täyteen harjoitteluvahvuuteen muutaman viikon kuluessa.
”Teemu tuo lisää kovuuttaa meidän puolustukseen. Hän on isokokoinen pelaaja, joka on kova kaksinkamppailuissa. Tällaista voimaa joukkue varmasti tarvitsee Ykkösen kovissa väännöissä. Teemu on osoittanut olevansa Ykkösen tason pelaaja. Käsittääkseni JJK olisi mielellään tehnyt sopimuksen Teemun kanssa liigaan, mutta pääkaupunkiseutu opiskelumahdollisuuksineen toi miehen Gnistaniin. Olemme tottakai tyytyväisiä tähän. Meillä on nyt neljä laadukasta topparia joukkueessa”, kommentoi manageri Uusitalo.
Käy ostamassa liput ennakkoon Gnistanin jännittäviin Suomen Cup peleihin ja näe Vaarakallio ja Gnistan livenä muun muassa HJK:ta vastaan. Liput täältä!
Teemu Vaarakallion haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.