Liigakokemusta Gnistanin maalille


IF Gnistan on tehnyt sopimuksen maalivahti Daniel Kollarin kanssa. Kollar edusti viime kaudella Veikkausliigassa PK-35 Vantaata.

Kollar on espoolaisen FC Hongan kasvatti. Kolmena kautena espoolaisten edustusjoukkueessa hänen tililleen tuli 18 esiintymistä Veikkausliigassa. Kollar kävi myös lainalla AC Kajaanissa kautena 2014, jolloin joukkue pelasi Ykkösessä. 2015 kaudeksi Kollar siirtyi Hongan riveistä PS Kemiin, jossa kauden päätteeksi mies juhli nousua liigaan. Viime kaudella Danielille kertyi 20 liigapeliä PK-35:n maalinsuulla.
Vasta 22-vuotias Kollar on erittäin kokenut pelaaja lähes sadalla pelillä Veikkausliigassa ja Ykkösessä. Poikien maaotteluita eri ikäluokissa on kertynyt 32 kappaletta. Gnistanissa ollaan luonnollisesti erittän tyytyväisiä sopimuksen syntyyyn: ”On hienoa, että saimme Danielin joukkueeseen. Maalivahti on ehkä tärkein yksittäinen pelaaja joukkueessa, koska yksi ainoa torjunta pelissä voi tuoda joukkueelle tärkeitä pisteitä. Danielin myötä joukkueeseemme tulee merkittävästi kokemusta isoista peleistä”, kommentoi päävalmentaja Tommi Lingman.
Daniel on myös itse tyytyväinen sopimukseensa: ”Nyt on hyvät fiilikset. Hienoa päästä pelaamaan Gnistanissa Ykköstä. Tässä vaiheessa Gnistan oli minulle täydellinen vaihtoehto yhdistää opiskelu pääkaupunkiseudulla pelaamiseen. Paljon merkitsi myös se, että meillä on Gnistanissa erinomainen maalivahtivalmennus.”
Oulunkylän ylpeyden preseason jatkuu tänään lauantaina 14.1 harjoitusottelulla Talin hallissa jossa vastaan asettuu EIF. Ottelu alkaa 19:30.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.