Lauantaina kohdataan harjoitusottelussa NuPS

Gnistan avaa harjoitusottelut matkustamalla Nummelaan, jossa kohdataan viime kauden päätteeksi Kakkoseen noussut Nummelan Palloseura. Gnistan lähtee otteluun osittain kokeilupitoisella kokoonpanolla, sillä useampi sopimuspelaaja on poissa kokoonpanosta.

Lauantain vastustaja NuPS voitti oman Kolmosen uudenmaan lohkonsa viime kauden päätteeksi, jonka johdosta vuonna 1964 perustettu Nummelan Palloseura nousi Gnistanin tavoin sarjaporrasta ylemmäs. NuPS ja Gnistan kohtasivat viime kaudella harjoitusottelussa, jonka Kipinä vei maali-iloittelun päätteeksi nimiinsä 3-4 lukemin.
Manageri Antti Uusitalo kuvailee Gnistanin harjoituskauden etenemistä seuraavasti: ”Ollaan aloitettu tämän viikon maanantaina kunnolla. Joulukuu pelailtiin pari kertaa viikossa ja katsastettiin pelaajia. Nyt rinkiä on kavennettu ja mukana sopimuspelaajat sekä muutamia sopimuksettomia.”
Lauantain pelissä on ”Kytän” mukaan sivussa muutamia sopimuspelaajia, joten mukana on todennäköisesti runsaasti yhteistyöseura HIFK:n nuoria pelaajia sekä muutama testipelaaja. ”Huomenna pelataan näillä näkymin siten että puoliajalla vaihdetaan lähes koko joukkue” Uusitalo ennakoi.
Ottelu pelataan Nummelan Ratapuiston hallissa kello 13:00 alkaen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.