Jeng ja Otronen jatkavat Gnistanissa

Puolustaja Biran Jeng ja maalivahti Atte Otronen ovat tehneet jatkosopimukset ja pelaavat myös tulevalla Ykkösen kaudella Gnistanin edustusjoukkueessa.

Topparina parhaiten viihtyvä Jeng omaa kokemusta myös Ykkösen peleistä. Kaudet 2014 ja 2015 24-vuotias Biran pelasi PK-35:ssä nostaen joukkueensa aina Veikkausliigaan asti.
”Olemme erittäin tyytyväisiä Biranin jatkosta. Hän osoitti viime kauden ratkaisupeleissä olevansa erittäin arvokas pelaaja joukkueelle. Kruununa oli ikimuistoinen maali jälkimmäisessä karsintapelissä MuSaa vastaan. Viime talvi oli hänelle rikkonainen, mutta nyt Biran pääsee heti alusta harjoittelemaan täysillä joukkueen kanssa”, kommentoi manageri Uusitalo
Biran odottaa paljon tulevalta kaudelta: ”Hienoa päästä jatkamaan nousun jälkeen Ykkösen pelejä. Haasta on kova, mutta meillä on viime kaudelta hyvä porukka kasassa ja lisävahvistuksia on varmasti tulossa”.
24-vuotiaalla Otrosella alkaa jo kuudes kausi Gnistanissa. Viime kaudella Atte oli osan kautta lainalla HIFK:n Veikkausliigassa, mutta tuli kauden loppupuolella tilkitsemään Gnistanin maalia kauden ratkaisupeleissä.
Uusitalo kommentoi Aten jatkoa seuraavasti: ”Hienoa, että Atte jatkaa. Kuudes kausi perättäin Gnistanissa tekee Atesta jo yhden pisimpään yhtä mittaan seuraamme edustaneista pelaajista. Tuon kuuden vuoden aikana Atte on mennyt joka vuosi eteenpäin. Atte on esimerkillinen urheilija, jolla on kova halu kehittyä. Nyt hän saa mahdollisuuden pelata Ykköstä Gnistanin paidassa.”

Gnistanin harjoituspelit alkavat tänä viikonloppuna, kun lauantaina Nummelassa vastaan asettuu paikallinen NuPs.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.