Gullit Zolameso Gnistaniin


Gnistan on tehnyt sopimuksen 21-vuotiaan Gullit Zolameson kanssa. Vasemman laiturin paikalla viihtyvä ”Bumba” pelasi viime kaudella Malmin Palloseurassa ja on sitä ennen edustanut Tampereen Ilvestä.

Angolasta kymmenenvuotiaana vuonna 2005 Suomeen ja Ylöjärvelle muuttanut Zolameso siirtyi Tampereen Ilvekseen vuonna 2009. Miesten edustusjoukkueessa Kakkosessa hän debytoi kaudella 2011 ja saman vuoden kesäkuussa hän teki kaikkien aikojen nuorimpana pelaajana Kakkosessa maalin MuSaa vastaan. Kausilla 2013 ja 2014 Zolameso pelasi Ilveksessä 37 peliä Ykköstä. Ilves nousi kaudeksi 2015 Veikkausliigaan ja Zolameso teki debyyttinsä pääsarjatasolla huhtikuussa 2015 FC Interiä vastaan. Kauden 2016 Zolameso pelasi MPS:ssä, josta miehen tie käy nyt Oulunkylään.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä viimeisimmän sopimuksen syntyyn. ”Bumba on erittän mielenkiintoinen pelaaja. Nuoresta iästään huolimatta hän on jo nähnyt ja kokenut paljon. Valitettavasti näihin kokemuksiin sisältyy myös pahoja loukkaantumisia, jotka ovat hidastaneet miehen kehitystä. Fakta on, että miehen potentiaali on valtava. Hän on erittäin nopea ja taitava yksi vastaan yksi-pelaaja. Uskon, että kunhan saamme ”Bumballe” ehjän harjoittelukauden, voimme nauttia kesällä upeista otteista”, kertoo Gnistan manageri Uusitalo.
Gnistanin harjoituspelit jatkuvat sunnuntaina Korsossa, kun vastaan asettuu Legirus Inter. Ottelu alkaa kello 12:30.
Käy ostamassa liput ennakkoon Gnistanin jännittäviin Suomen Cup peleihin ja näe Zolameso ja Gnistan livenä muun muassa HJK:ta vastaan. Liput täältä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.