Gnistanin keskikenttä vahvistuu kovalla paluumuuttajalla

Gnistanin edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen keskikenttäpelaaja Valte Vuorelan kanssa. Edellisellä kaudella Vuorela edusti lohkovoittaja FC Honkaa kakkosen lohko B:ssä. Vuorela on paluumuuttaja, sillä mies edusti Gnistania kausilla 2015 ja 2014.

Gnistanin manageri Uusitalo on todella tyytyväinen Vuorelan paluuseen. Manageri Uusitalo kommentoi uutta sopimusta seuraavasti: ”Toivotan Valten lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ogeliin. Gnistan-fanit pääsevät jälleen ensi kaudella ihailemaan Valten hienoa potkutekniikkaa ja pelikäsitystä. Uskon, että Valtella tulee olemaan merkittävä rooli joukkueen keskikentällä.”
Mahtavat syöttötaidot sekä potkutekniikan omaava Vuorela viihtyy parhaiten keskikentän pohjalla, mutta pystyy myös tarvittaessa pelaamaan hyökkäävämmässä roolissa.
Myös päävalmentaja Lingman on tyytyväinen uuteen keskikenttäpelaajaansa: ”Valte oli niitä vanhoja pelaajia, joita haluttiin takaisin, joten ollaan erittäin tyytyväisiä, että saatiin hänet palaamaan ja tuomaan oman osaamisensa ja panoksen tärkeälle pelipaikalle.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.