Gnistanille kolme uutta sopimusta

Patrick Aaltonen, Riku Selander ja Karim Jouini ovat tehneet sopimuksen Gnistanin kanssa. Kaikki kolme siirtyvät Kipinään paikallisvastustaja Hongasta.

22-vuotias laitapuolustaja Aaltonen on ikäänsä nähden kokenut pelaaja. Kausilla 2011-2013 ”Pate” pelasi yhteensä 19 Veikkausliiga-peliä Hongan paidassa. 2014 kaudella hän oli nostamassa HIFK:ta liigaan, jonka jälkeen mies siirtyi ammattilaiseksi Thaimaahan.
Myös 22-vuotias keskikenttäpelaaja Riku Selander on pelannut kaksi edellistä kautta Hongassa Kakkosta. Kausilla 2013-2014 mies edusti PK-35:sta Ykkösessä.
Karim Jouini on 20-vuotias HJK-taustainen hyökkääjä, joka siirtyi Honkaan kaudelle 2015. Klubi 04:n ja Hongan paidassa Karimille on kertynyt 77 peliä Kakkosessa. Pääsarjadebyyttinsä Karim teki viime kaudella, kun PK-35 lainasi miehen Hongasta. Gnistanille Karim on entuudestaan tuttu talvelta 2015, jolloin hän pelasti muutamassa harjoitusottelussa.
Käy ostamassa liput ennakkoon Gnistanin jännittäviin Suomen Cup peleihin ja näe Riku, Karim ja Patrick ja Gnistan livenä muun muassa HJK:ta vastaan. Liput täältä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.