Gnistan kohtaa KTP:n Suomen Cupissa

Gnistan aloittaa oman urakkansa Suomen Cupin lohkovaiheessa kohtaamalla KTP:n Kotkasta. Gnistanilla on runsaasti poissaoloja kokoonpanossaan, mutta saa silti jalkeille iskukykyisen miehistön uunituoreiden pelaajasopimusten myötä. Ottelu potkaistaan käyntiin Talin hallissa kello 18:00.

Gnistan ja KTP ovat kohdanneet viimeksi kaudella 2012, jolloin molemmat joukkueet voittivat kauden kolmesta kohtaamisesta yhden ja kerran pisteet tasattiin. Illan vastustaja on ehtinyt vajaan viiden vuoden aikana käväistä Veikkausliigassakin, mutta viime kausi päättyi kotkalaisittain karusti ”ahtaajien” pudotessa Kakkoseen.
Suomen Cupissa ei testipelaajia saa käyttää vaan kaikki kokoonpanossa olevat pelaajat täytyy olla sopimuspelaajia. Gnistanilla on tänään riveissään siis jo julkaistuja ja vielä julkaisemattomia sopimuspelaajia. Näiden lisäksi sivussa loukkaantumisten takia ovat Valte Vuorela, Kelechi Anyamele, Karim Zine, Jesse Ahonen, Teemu Vaarakallio ja vielä julkistamattomina sopimuspelaajina Joonas ja Miro Kauti. Näiden lisäksi sivussa on pelikieltoa kärsivä Biran Jeng MuSa-karsintapelin suoran punaisen kortin vuoksi.
Myös illan vastustustaja KTP:lla on joukkueenrakennus vielä pahasti vaiheessa. Kotkalaisilla on kotisivuillaan julkistamassa kokoonpanossa ainoastaan 13 pelaajaa ja 2 maalivahtia. KTP:n julkaiseman kokoonpanon löydät täältä!
Saavu paikan päälle Talin aina tunnelmalliseen halliin kannustamaan Gnistan voittoon! Lippu koitokseen maksaa ovelta ostettuna 10 euroa.
Gnistan – KTP
28.1.2016 klo 18:00
Talin halli

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.