Pyhältö ja Anttonen jatkavat maalivahtivalmentajina

Ykköseen valmistautuva Gnistanin edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimuksia viime kauden maalivahtivalmentajiensa kanssa. Petri Pyhältö sekä Ville Anttonen jatkavat maalivahtien luotsaamista myös tulevalla kaudella.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Pyhältö ja Anttonen jatkavat hommia meille. Viime kausi sujui maalivahtivalmennuksen osalta erinomaisesti. En usko, että kovin monella muulla joukkueella on Ykkösessä yhtä hyvin maalivahtien asiat hoidettu kuin meillä. ”Petu” ja ”Välly” ovat kovan luokan ammattilaisia, joilla on huima työmoraali”, kommentoi Gnistanin manageri Antti Uusitalo.
Joukkueen rakentaminen ensi kaudelle on kovassa vauhdissa. Lisää sopimusuutisia on luvassa lähipäivinä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.