Gnistan kohti Ykköstä ja uusia haasteita

Upeasti kauden päätteeksi nousua juhlinut Gnistan jatkaa Tommi Lingmanin komennossa Ykkösessä. Joukkueen pelaajarunko tullaan rakentamaan nousun taustalla olleiden pelaajien ympärille. Lisäksi joitakin vahvistuksia tullaan näkemään Ogelin Keltasinisissä.
Tuttu valmennustiimi jatkaa Gnistania valmentaa kaudella 2017 tuttu parivaljakko, joka johdatti oulunkyläläiset upeasti Ykköseen. Päävalmentajana jatkaa Tommi Lingman ja apuvalmentajana nähdään viime kauden tapaan Petri Haapimaa.
”Lingman ja Haapimaa tekivät joukkueen kanssa hienoa työtä, josta palkintona oli nousu. Olen iloinen, että saamme jatkuvuutta toimintaan valmennuspuolella”, kommentoi Gnistan-manageri Antti Uusitalo ja jatkaa: ”Ykkösessä myös valmennuspuolen haasteet lisääntyvät. Tuloksien saavuttaminen vaatii paljon töitä ja kaikkiin yksityiskohtiin pitää kiinnittää entistä enemmän huomiota. Uskon, että meillä on paras kaksikko nämä haasteet vastaanottamaan.”
Muiden taustahenkilöiden sopimukset tullaan julkaisemaan lähiaikoina.

Valmisteluja Ykköseen


Ykkösen lisenssihakemukset tulee jättää Palloliitolle marraskuun lopulla. Gnistanissa tehdään töitä lisenssiä varten.
”Vaatimukset Ykkösessä ovat nousseet merkittävästi vuodesta 2002, jolloin Gnistan nähtiin edellisen kerran Ykkösessä. Suurimmat vaateet tulevat olosuhdepuolelta. Lisäksi talouden tulee olla kunnossa. Taloudellisella puolella tulemaan olemaan konservatiivisia ja panostukset mitoitetaan sen mukaan, miten onnistumme saamaan yhteistyökumppaneita. Suurin haaste on tällä hetkellä Oulunkylän tekonurmi, joka pitää tavalla tai toisella uusittua, jotta Ykkösen tason jalkapalloa voidaan nähdä Ogelissa”, kommentoi manageri Uusitalo.

Joukkue kasaan tammikuulle


Manageri kommentoi joukkueen rakennusvaihetta seuraavasti: ”käymme parhaillaan keskusteluja pelaajien kanssa. Valtaosa viime kauden joukkueesta jatkaa ja pelaajasopimuksista tullaan tiedottamaan lähiviikkojen aikana. Ykkösen pelipaikkoja ei paljoa ole tarjolla, joten kiinnostus Gnistania kohtaan on ollut merkittävää. Suomen Cup alkaa jo tammikuun loppupuolella, joten joukkueen tulee olla tänä vuonna valmis jo hyvissä ajoin tammikuussa”.
Gnistanin try-out –harjoitukset alkavat maanantaina 14. marraskuuta. Avoimia harjoituksia ei järjestetä. Asiasta kiinnostuneet pelaajat voivat olla yhteydessä Antti Uusitaloon (puh: 0400 202 663, [email protected])

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.