Sunnuntaina taistellaan Keski-Helsingin herruudesta

Sunnuntaina käydään kauden ensimmäinen paikallistaisto, kun KäPa ja Gnistan mittelevät voimiaan. Ottelu alkaa Oulunkylän urheilupuistossa klo 18:30.

Kausi on sujunut Gnistanilla toistaiseksi tappioitta, mutta taistelutahtoinen paikallisvastustaja antaa sunnuntaina varmasti kovan vastuksen.
KäPa on ollut viimeisimmän sarjanousunsa jälkeen kaudesta 2013 lähtien hankala vastustaja Kipinälle, sillä Gnistan on voittanut seitsemästä keskinäisestä kohtaamisesta ainoastaan kaksi. Viime kaudella kauden ensimmäinen paikallistaisto oli yksi kauden viihdyttävimmistä peleistä päättyen 3-3 tasapeliin. Myöhemmät kohtaamiset päättyivät Gnistanin 1-0 voittoon ja 0-2 tappioon.
Gnistanin jo entuudestaan pitkä loukkaantumislista sai täydennystä Kron Rexhepin loukkaannuttua PEPO-pelissä. Rexhepi on nilkkavamman vuoksi sivussa 1-2 kuukautta. Rexhepin lisäksi loukkaantuneiden lista täydentyi PEPO-pelistä Kristian Heinolaisella. Heinolaisen ja Rexhepin lisäksi Gnistanilta loukkaantumisten takia poissa illan pelistä ovat Marko Koskinen, Biran Jeng, Antti Uusitalo, Dudu, Niko Tirkkonen, Fisnik Gerxhaliu, Jonne Innala, Alex Antikainen sekä Joonas Kauti. Lisäksi Jonas Nyholm kärsii pelikieltoa.
Onni onnettomuudessa on, että niin ikään PEPO-ottelussa loukkaantuneet Teemu Pastila ja Mauricio Hopsu ovat pelikuntoisia. Lisäksi edellisestä ottelusta sivussa olleet Christoffer Nyberg ja Jani Kaukomaa ovat toipuneet pelikuntoon. Mukana ottelussa ovat lisäksi uudet hankinnat Andreas Strandvall ja Mikko Jalkanen.
Kävi ottelussa miten kävi, Gnistan lähtee noin puolentoista viikon juhannustauon viettoon lohkon piikkipaikalta. Kipinä porskuttaa seitsemän pelin tappiottomassa putkessa. Joukkueen henkinen kantti on ollut alkukaudesta vahva, sillä useampi kamppailu on kääntynyt tappioasemasta Gnistanin eduksi. Loukkaantunut Rexhepi on ollut Gnistanin paras maalintekijä. Keltaisten onneksi myös tehokkaasti viimeistelyssä onnistuneet ”Toffe” Nyberg sekä ”Maukka” Hopsu palaavat kokoonpanoon.
KäPa voi voittamalla nousta jopa kolmanneksi, joka edellyttää muiden otteluiden menemistä mustapaitojen kannalta mieluisasti. Tappiolla KäPa voi pahimmassa tapauksessa pudota putoamisviivan alle, mutta tulosten mennessä sen kannalta edullisesti ei sarjasijoitus heikkene.
Jo viisi maalia iskeneen Aleksander Akbarin tähdittämän KäPan alkukauden ottelut ovat olleet kaikki erittäin tasaisia, sillä kertaakaan mustapaidat eivät ole voittaneet tai hävinneet ottelua yli maalin erolla. Lisäksi seitsemästä ottelusta kolme on päättynyt pistejakoon. Kahdessa viimeisimmässä ottelussa käpyläläiset ovat menettäneet johtoaseman yliajan takaiskumaaleilla.
Laita lämpimästi päälle ja tule Oulunkylän urheilupuistoon kannustamaan Gnistan voittoon!
KäPa – Gnistan
su 19.6. klo 18:30
Oulunkylän urheilupuisto

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.