Strandvall ja Jalkanen Gnistaniin

Gnistan on tehnyt loppukauden mittaiset sopimukset keskikenttäpelaajien Andreas Strandvallin ja Mikko Jalkasen kanssa. Molemmat vahvistavat loukkaantumisista kärsivän Kipinän rivejä jo tänään KäPa-ottelussa.

26-vuotias Andreas Strandvall on monikäyttöinen pelaaja pystyen pelaamaan niin hyökkääjänä kuin keskikentällä. Kaudella 2015 hän pelasi Ykkösestä pudonneessa VIFK:ssa 28 ottelua ollen vaasalaisten toisiksi paras maalintekijä kuudella osumallaan. Strandvall on jo rutinoitunut pelaaja, sillä hänellä on vyöllään 142 ottelua VIFK:n paidassa.
Mikko Jalkanen liittyy Gnistanin joukkueeseen HJK:n organisaatiosta. Jalkanen on -98 syntyneiden poikamaajoukkuepelaaja, joka on ollut alkukauden lainalla Kolmosen Riihimäen Palloseurassa tehden siellä neljä maalia viidessä pelissä. Nopeajalkainen Jalkanen ei ole vielä pelannut yhtään Kakkosen ottelua. RiPS:n ohella nuorukainen on edustanut urallaan HJK:n junioreita sekä Suomen U-17 maajoukkuetta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.