Perjantaina vastassa PEPO

Gnistan kohtaa perjantai-iltana sarjanousija PEPO:n Oulunkylän urheilupuistossa. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 19:00.

Sarjakärki Kipinä lähtee otteluun viiden ottelun voittoputken siivittämänä. Gnistanin alkukausi on toistaiseksi sujunut tappioitta, sillä viiden peräkkäisen voiton lisäksi kausi alkoi tasapelillä Futuraa vastaan. Gnistanin tehokkain maalintekijä on ollut peräti 6 osumaa viimeistellyt Kron Rexhepi ollen samalla A-lohkon maalipörssin piikkipaikalla.
Vastustaja PEPO:n alkukausi on sujunut ailahtelevin ottein. Kuudesta ottelustaan lilapaidat ovat napanneet 6 pistettä, jotka oikeuttavat A-lohkon yhdeksänteen tilaan.
PEPO:n tehokkain viimeistelijä on ollut hyökkääjä Jakeem Johnson. Hän on viimeistellyt lappeenratalaisten yhdeksästä osumasta kolme, joten Gnistanin puolustus saa olla miehen kanssa tänään tarkkana.
Gnistan kärsii loukkaantumisista ottelun alla. Lähes koko kauden missaavien Alex Antikaisen ja Joonas Kautin lisäksi sivussa ovat pitkään Marko Koskinen, Fisnik Gerxhaliu sekä Jonne Innala. Pitkäaikaistoipilaiden ohella sivussa PEPO-kamppailusta ovat vammojen vuoksi Niko Tirkkonen, Cristoffer Nyberg, Biran Jeng sekä Dudu. Jani Kaukomaan pelaaminen on epävarmaa sairastelujen vuoksi.
Lukuisien loukkaantumisten vastapainoksi Gnistan saa mukaan kokoonpanoon pitkään sivussa olleen Kristian Heinolaisen. Lisäksi mukana kokoonpanossa on KuFu-pelin huilannut Mauricio Hopsu sekä HIFK:sta lainalla oleva Tuomas Mustonen.
Gnistan ja PEPO kohtasivat toisensa kahdesti PEPO:n edellisellä, yhden kauden mittaiseksi jääneellä visiitillään Kakkoseen vuonna 2010. Kohtaamisista molemmat päättyivät pistejakoon, Oulunkylässä lukemin 3-3 ja Kimpisen urheilupuistossa päädyttiin lukemiin 1-1. Kipinän nykyisestä joukkueesta oli tuolloin mukana ainoastaan Antti Uusitalo.
Perjantai-illaksi on luvattu osittain aurinkoista sekä alkukesälle tyypillisen viileää keliä. Laita lämpimää asustetta päälle ja saavu kannustamaan Gnistan voittoon!
Gnistan – PEPO
pe 10.6. klo 19:00
Oulunkylän urheilupuisto
Teemu Pastilan haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.