Perjantaina vastassa JäPS

Gnistan kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan Järvenpään Palloseuran. Kahden A-lohkoon kärkeen ennustetun joukkueen välinen mittelö alkaa perjantai-iltana kello 18:30.

Gnistan on aloittanut kautensa vahvasti. Kolme voittoa napannut ja yhden tasapelin pelannut Kipinä pitää A-lohkon kärkipaikkaa hallussaan kymmenellä pisteellään. Gnistan päästi kahdessa ensimmäisessä ottelussaan 6 maalia omiin, sittemmin puolustuspelaaminen on tiivistynyt: Kahdessa viime ottelussa omiin on mennyt enää yksi osuma.
Kipinän maalinteko on luonnistunut hyvin alkukaudesta, sillä neljässä pelatussa ottelussa vastustajan verkko on soinut peräti 14 kertaa. Tehokkaimmat viimeistelijät ovat olleet Kron Rexhepi ja Christoffer Nyberg neljällä osumallaan.
Gnistan saa perjantain kotiotteluunsa takaisin pelikieltonsa kärsineen Niko Tirkkosen, sen sijaan jo MPS-pelissä sivussa ollut Marko Koskinen on edelleen nilkkavaivaisena sivussa. Opiskeluihin keskittyvä Biran Jeng on myös edelleen sivussa, mutta palaa kokoonpanoon lähitulevaisuudessa.
Illan vastustaja JäPS on ollut alkukauden tasapeliautomaatti, sillä järvenpääläiset ovat pelanneet kaikki neljä otteluaan tasan. JäPS osoitti kuitenkin vaarallisuutensa sarja-avauksessaan nousten kahdesti tappioasemasta tasoihin.
Nuorella joukkueella operoiva JäPS tarjoaa varmasti Gnistanille hyvän vastuksen illan ottelussa, sillä seuran omiin kasvatteihin luottava joukkue on ennustettu ennen kautta tasaisen A-lohkon kärkisijoille. JäPS:n sisäistä maalipörssiä johtavat 2 osumaa viimeistelleet puolustaja Olli Valto, laitalinkki Ville Jauhiainen sekä hyökkääjä Osku Partonen.
Gnistan on ollut keskinäisissä kohtaamisissa järvenpääläisille hankala vastustaja, sillä kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta JäPS ei ole voittanut yhtäkään. Gnistan on voittanut kohtaamisista neljä ja kahdesti on päädytty pistejakoon. Kotoisella Oulunkylän Musta Pekka-areenalla Gnistan on voittanut JäPSin kolmesti ja kerran on pelattu tasan.
Säätiedotus lupaa aurinkoista ja lämmintä jalkapalloiltaa Oulunkylän urheilupuistoon. Tule kannustamaan Gnistan voittoon!
Gnistan – JäPS
pe 27.5. klo 18:30
Oulunkylän urheilupuisto

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.