Lohkon kärkijoukkue vastassa Mikkelissä

Gnistan matkaa oman lohkonsa johtajan MP:n vieraaksi Mikkeliin sunnuntaina hyvässä vireessä. Edellisessä ottelussa FC Vaajakoski kaatui äitienpäivän trillerissä kovan taistelun jälkeen 4-3.

Mikkeliläiset ovat hyvässä vireessä voitettuaan kaksi ensimmäistä ottelua joissa vastassa oli MPS sekä Sudet. ”Kipinä” matkaa otteluun myös hyvässä vireessä – voitto sekä tasapeli tuloksena kahdesta ottelusta.
Kakkosen kärkisijoille tähtäävän Gnistanin hyökkääjät ovat olleet huikeassa vireessä tehden seitsemän maalia kahdessa ottelussa, maaleja kuitenkin ”G” on liikaa päästänyt. ”Koko joukkueen puolustaminen on ollut hieman laiskaa” arvioi Gnistanin puolustaja Jani Kaukomaa.
Historian saatossa MP ja Gnistan ovat kohdanneet 11 kertaa. Mikkeliläiset ovat olleet näissä kohtaamisissa voitokkaampia lukemin 5-4. Maaleja on syntynyt keskimäärin 2,5.
HIFK:n sekä Gnistanin yhteistyö näkyy taas illan ottelussa, kun Veikkausliiga-joukkueesta ”Kipinän” kokoonpanossa lainalla on tänään keskikentät Daniel Rantanen sekä Nnaemeka Anyamele.
Jani Kaukomaan haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.