Kauden avausottelussa vastassa Futura

IF Gnistan kohtaa kauden avausottelussaan Porvoolaisen FC Futuran. Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, kun kyseessä on molempien joukkueiden avausottelu. Ottelu potkaistaan käyntiin 18:30 Porvoon pallokentällä.

Viime kaudella joukkueet pelasivat eri lohkoissa ja Gnistan sijoittautui toiseksi omassa lohkossaan kun taas Futura neljänneksi omassaan. Historian saatossa Futura ja Gnistan ovat kohdanneet 13 kertaa virallisissa otteluissa; Gnistan on voittanut otteluista seitsemän sekä hävinnyt vain kolme ja tasatulokseen ollaan jääty kolme kertaa. Keskimäärin maaleja on otteluissa syntynyt 2,9 – joten maaleja on tilastojen mukaan luvassa.
”Kipinän” pre-season oli hyvä. 12 ottelusta kuusi voittoa, kolme tasapeliä sekä kolme tappiota. Uusia pelaajia Gnistanin vahvuuteen on liittynyt monia, kuten mm. keskikentän gladiaattori Jonas Nyholm, kivenkova puolustaja Biran Jeng sekä nuori maalivahti Tomi Mikkelsson. Gnistan ollaan myös nostettu oman lohkonsa suosikiksi.
Päävalmentaja Tommi Lingman odottaa vauhdikasta ottelua: ”Ottelu tulee varmasti olemaan molemmilta tiukkaa vääntöä.” Lingman myös painottaa sitä että kyseessä on molempien joukkueiden ensimmäinen sarjapeli.
Pelissä Gnistanin paidan pukee päällensä myös Matias Hänninen ja Daniel Rantanen jotka ovat HIFK:n puolelta lainassa.
Tommi Lingmanin haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.