Dudu sopimukseen Gnistanin kanssa

Gnistanin edustusjoukkue on tehnyt kauden loppuun kattavan sopimuksen brasilialaisen Dudun kanssa. Dudu muistetaan Oulunkylästä jo kaudelta 2014, kun mies oli loppukaudesta tärkeänä lenkkinä auttamassa Gnistania säilyttämään sarjapaikkansa Kakkosessa.

”Olemme tyytyväisiä, että saimme Dudun Gnistanin paitaan. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana mies on varmasti yksi sarjan parhaita”, kommentoi Gnistan-manageri Uusitalo.
Uusitalo jatkaa: ”Dudun kanssa keskusteltiin jo viime vuoden puolella Suomeen paluusta. Hän tavoitteli liigasopimusta HIFK:sta, mutta valitettavasti sitä ei syntynyt. Tähän vaikutti eiryisesti Fredrik Lassaksen paluu HIFK:n paitaan. Dudu on hyvässä kunnossa pelattuaan valtaosassa HIFK:n talven peleistä. Dudu pystyy pelaamaan hyökkäävänä laitapelaaja ja näin oli ns. täsmähankinta korvaamaan loukkaantuneen Joonas Kautin. Valitettava kylkivamma, joka syntyi Gnistanin viimeisessä harjoitusottelussa Honkaa vastaan on pitänyt Dudun sivussa toistaiseksi. Nyt alkaa kaikki näyttämään hyvältä.”

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.