Äitienpäivän trillerissä vieraita Vaajakoskelta

IF Gnistan kohtaa ensimmäisessä kotiottelussaan FC Vaajakosken. Kamppailu on molemmille joukkueille kauden toinen ottelu. Gnistan pelasi 3-3 tasapelin FC Futuran vieraana viime torstaina kun taas Vaajakoski voitti kauden avausottelunsa Kultsua vastaan 0-2.

Viime kaudella Gnistan sekä Vaajakoski pelasivat samassa lohkossa. Gnistan voitti kolmesta kohtaamisesta kaksi ja Vaajakoski yhden – historian saatossa Gnistan on voittanut neljä kertaa ja Vaajakoski kerran. Otteluissa on tehty keskimäärin kolme maalia, joten maaleja on taas tilastojen mukaan luvassa.
Päävalmentaja Tommi Lingman haluaa parantaa tietyissä asioissa: ”Odotan tiukkaa taistelupeliä ja meiltä tarkempaa sekä aktiivisempaa puolustuspeliä.” Maalinteossa Lingman haluaa nähdä enemmän huolellisuutta: ”Maalintekoon huolellisuutta ja rentoutta verrattuna edelliseen peliin.”
Vieraiden #6 Santtu Laaksonen iski Vaajakosken kauden ensimmäisessä ottelussa kaksi maalia kuin myös Gnistanin uusi hankinta ”Toffe” Nyberg. Molemmat miehet siis ottelussa seuraamisen arvoisia.
Kauan odotetun paluun ”Kipinän” paitaan tekee tänään Tuomas Mustonen, joka on lainassa IFK:n organisaatiosta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.