Viestinnän konsulttiyhtiö Tekir ja Gnistan yhteistyöhön

Gnistan ja Tekir Oy (www.tekir.fi) ovat sopineet yhteistyöstä Gnistanin viestinnän kehittämiseen liittyen. Tekir on arvostettu kotimainen viestinnän konsulttiyhtiö. Gnistanille yhteistyö Tekirin kanssa mahdollistaa aikaisempaa suuremmat panostukset seuran viestinnän toteuttamiseen, josta erinomainen esimerkki on alkuvuodesta Gnistaniin palkattu mediavastaava.

”Olemme erittäin onnellisia, että olemme saaneet Tekirin mukaan Gnistan-perheeseen. Tänä päivänä viestinnän rooli korostuu monella tapaa myös seuratyössä. Aktiivisella viestinnällä pidetään seuran jäsenet ja kannattajat tietoisina siitä mitä seurassa tapahtuu. Toisaalta tehokkaalla viestinnällä palvellaan yhteistyökumppaneita parhaalla mahdollisella tavalla”, kiittelee Gnistanin markkinoinnista ja viestinnästä
vastaava Antti Uusitalo.
”Gnistan sopii erinomaisesti yhteistyökumppaniksemme. Tekirin ja Gnistanin arvot ja tavat toimia sopivat hyvin yhteen. Mottomme Tekirissä on työskennellä uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella asiakkaidemme hyväksi. Vastaavasti Gnistanissa tehdään tinkimätöntä työtä liikunnan, kasvatuksen, jalkapallon ja hyvän toveruuden hyväksi. Haluamme olla tukemassa sellaista aktiivista ja modernia omaa viestintää, jota Gnistankin toteuttaa”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi.
Gnistan ja Tekir toivovat, että mahdollisimman moni Gnistan-joukkue pohtisi jatkossa oman joukkueensa viestintää ja käyttäisivät tarvittaessa hyväkseen seuran uusia resursseja.
Lisätietoja Gnistanin mediavastaavasta antaa:
Risto Karvonen, toiminnanjohtaja, IF Gnistan
puh: 040481412, [email protected]

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.