Gnistanin puolustus vahvistuu kovalla paluumuuttajalla


Gnistanin edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen puolustaja Biran Jengin kanssa. Kaksi edellistä kautta Jeng pelasi PK-35 Vantaan paidassa Ykköstä. Viime kaudella Jeng pelasi 17 ottelua PK:n paidassa juhlien kauden päätteeksi nousua Veikkausliigaan. Jeng on paluumuuttaja, sillä mies edusti Gnistania kaudella 2013.
Gnistanissa ollaan erittäin tyytyväisiä Biranin paluuseen. Manageri Uusitalo kommentoi uutta sopimusta seuraavasti:
– Toivotan Biranin tervetulleeksi Gnistaniin. On ollut selvää, että alakertamme tarvitse vahvistusta Antikaisen ja Heinolaisen loukkaantumisten takia. Biran on erittäin laadukas pelaaja, josta olimme pitkään kiinnostuneita. Hän pystyy pelaamaan puolustuslinjassa keskellä tai laidassa, mikä tuo sopivasti joustua meidän peluuttamiseen.
– Biranilla olisi ollut vaihtoehtoja myös ylempänä, aina Veikkausliigaa myöden, mutta lopulta löysimme hänen kannaltaan parhaan vaihtoehdon yhdistää pelaaminen ja muu elämä Gnistanissa. Biran on harjoitellut meidän mukana jo jonkin aikaa, mutta pieni loukkaantuminen hidasti asioita. Nyt on onneksi vielä muutama viikko aikaa ennen sarjan alkua saada mies sopeutumaan meidän pelaamiseen.
Biran Jengin haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.