Gnistanin Atte Otronen lainalle HIFK:n liigajoukkueeseen

Gnistan ja Veikkausliigan HIFK ovat sopineet, että Atte Otronen lainataan Gnistanista liigajoukkueen käyttöön seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Lainan taustalla on HIFK:n Jere Piiraisen kuluneella viikolla tapahtunut loukkaantuminen.

– Aten laina on hyvä osoitus siitä, että yhteistyö HIFK:n kanssa sujuu hyvin. Heille syntyi akuutti tarve maalivahdille ja paikkaaja löytyi Gnistanista. Toisaalta meillä Gnistanissa on erinomainen maalivahtitilanne, kun Mikkelssonin kanssa saatiin sopimus aikaiseksi aikaisemmin tällä viikolle, kommentoi Gnistan-manageri Uusitalo.
Atte on tänään mukana HIFK:n kokoonpanossa, kun joukkue aloittaa Veikkausliiga kautensa PK-35 Vantaan vieraana Myyrmäessä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.