Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoa

Gnistanin edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaiden maajoukkuemaalivahti Tomi Mikkelssonin kanssa. Mikkelsson siirtyy Oulunkylään HJK:n organisaatiosta, jossa hän johdatti viime kaudella Klubi 04:n aina nousukarsintoihin asti.

– Hyvillä mielin Gnistaniin. Olen harjoitellut kolmisen viikkoa joukkueen mukana ja treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki. Innoissani odotan kauden alkua, kommentoi Mikkelsson sopimustaan.
Tavoitteet tuoreella Gnistan-pelaajalla ovat selkeät:
– Jokaista peliä lähdetään voittamaan. Tällä joukkueella voidaan voittaa jokainen joukkue tällä tasolla, kunhan pelataan kurinalaisesti, tehdään yhdessä hommia ja toteutetaan kentällä niitä asioita mistä ollaan sovittu ja mitä ollaan harjoiteltu.
Manageri Uusitalo on tyytyväinen tuoreimpaan sopimuspelaajaansa.
– Tomppa on varmaotteinen maalivahti, joka täydentää sopivasti meidän nykyistä maalivahtikolmikkoa. Meilä on nyt neljä maalivahtia ja kilpailu on luonnollisesti kovaa. Tilanne on sama kuin parilla aikaisemmalla kaudella, joten mikään uusi tilanne tämä ei ole. Jokaiselle maalivahdille varmasti löytyy paikka kokonaisuudessa. Tässä kokonaisuudessa me pohdimme paitsi Gnistania, niin myös HIFK:n yhteistyöjoukkueita liigassa ja A:n SM-sarjassa. Selvää on, että kaikki neljä maalivahtiamme eivät tule pelaamaan meillä koko ajan Kakkosta.
Gnistanin seuraava harjoitusottelu pelataan tulevana lauantaina. G kohtaa tuolloin Mikkelssonin ex-joukkue Klubi 04:n Pallokenttä 6:lla klo 16:30.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.