Busmo kuljettaa jatkossa Gnistanin joukkueita pelimatkoilla ja tarjoaa merkittävän edun ClubCardin haltijoille

Gnistan ja Busmo Oy ovat sopineet yhteistyöstä tilausajokuljetuksiin liittyen. Busmo on kotimainen tilausajoja tuottava yritys, jolta löytyy linja-autojen lisäksi, limusiini- ja edustusautokuljetuksia. Busmon tilausajobusseille matkustetaan helposti, mukavasti, ja edullisesti niin Suomessa kuin ulkomailla.

Busmo on kuljettanut Gnistanin edustusjoukkuetta jo useamman vuoden ajan. ”Olemme olleet tyytyväisiä kuljetuksien toimivuuteen, luotettavuuteen ja erityisesti palvelun laatuun”, kiittelee Gnistanin edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Markus Krabbe.
Busmo on jatkossa entistä vahvemmin mukana Gnistan-pelaajien matkateossa, kun yhteistyö laajenee kaikkia seuran joukkueita koskevaksi. Busmo on jatkossa mukana myös Gnistan ClubCard –yhteistyössä tarjoamalla kortin haltijoille 50 euron alennuksen limusiinikuljetuksista (normaalihinta päivisin 250 euroa ja iltaisin 300 euroa).
www.busmo.fi

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.