Kokemusta Gnistanin keskikentälle – Jonas Nyholm Raumalta Ogeliin

Gnistanin edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen Jonas Nyholmin kanssa. Nyholm siirtyy Oulunkylään Rauman Pallo-Iiroista. Keskikentän pohjalla viihtyvä pelintekijä on vuodesta 2011 lähtien pelannut yli 80 Kakkosen peliä Pallo-Iiroissa. Kaudella 2014 Jonas pelasi Porin Jazzin paidassa Ykköstä 19 ottelussa.
Nyholm lähtee luottavaisena kohti uusia haasteita:
– Hyvillä mielin lähdetään kautta kohti. Gnistanista on jäänyt hyvä kuva. Pelaajilta vaaditaan koko ajan paljon ja kaikki ovat erittäin sitoutuneita, joka varmasti näkyy kesällä positiivisina tuloksina. Odotan mielenkiinnolla myös uusien vastustajien kohtaamista. Olen tahkonnut neljä kautta Kakkosen länsilohkoa, joten on mukava saada vaihtelua.
Gnistanissa ollaan tyytyväisiä uuteen vahvistukseen.
– Jonas on juuri sellainen pelaaja, jota olemme yrittäneet löytää joukkueeseen. Hänellä on paljon kokemuksen tuomaa rutiinia, erinomainen pelikäsitys sekä kyky rytmittää ja rauhoittaa meidän keskikentän pelaamista. Yhtään ei haittaa, että mies on tehnyt Kakkosessa 8 maalia, joista useat ovat syntyneet vapaapotkuista. Jonas ei vielä ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta onneksi meillä on vielä hyvin aikaa kauden alkuun, kommentoi manageri Uusitalo.
Gnistanin Suomen Cup taival käynnistyy tulevana lauantaina. G kohtaa tuolloin Atletico Malmin Tapanilan tekonurmella klo 16.
Jonas Nyholmin haastattelu:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.