Gnistan löi Kiffenin näytöstyyliin

Gnistan kohtasi Kiffenin toistamiseen tänä talvena harjoitusottelussa. Gnistan voitti edellisen kohtaamisen 3-0 ja otti nytkin voiton perjantai-illan kamppailussa lukemin 4-0. Tylyt lukemat vastaavat ottelun tapahtumia. Gnistan oli kaikin puolin terävämpi Talin Hallin myöhäisillan ottelussa.

Gnistanilla oli jälleen lukuisia poissaolijoita kokoonpanossaan. Alex Antikainen loukkasi itseään Suomen Cupin ottelussa ja hänen kautensa saattaa olla ohi, Kristian Heinolainen joutui leikkaukseen ollen sivussa vähintään kuukauden.
Erinäisten loukkaantumisten ja muiden poissaolojen vuoksi Gnistan sai jalkeille avauskokoonpanon lisäksi 6 vaihtopelaajaa. Uutena nimenä aloituskokoonpanossa oli viime kauden avainpelaaja Keaton Isaksson.
Gnistan avasi ottelun erittäin räväkästi. Pallo oli Kiffenin maalissa jo noin kahden peliminuutin jälkeen, kun Niko Tirkkonen antoi hienon pystysyötön Kron Rexhepille. Rexhepi murtautui rangaistusalueelle ja pelasi vastaantulleen maalivahdin ulos pelistä. Miro Kautilla oli helppo työ siirtää pallo tyhjiin.
Gnistanin hyökkäyspeli oli ensimmäisen vartin ajan vauhdikasta ja vaarallista.
Vahvan alun jälkeen pelin tempo laski ja Kiffen sai hieman pelistä otetta. Mustapaitojen prässi sai levottomuutta aikaan Gnistanin puolustuksessa, mutta Ville Saikkonen onnistui estämään takaiskumaalien synnyn.
Gnistanin toinen osuma syntyi 39 minuutilla. Keaton Isaksson voitti kaksinkamppailun ja taisteli pallon noin 25 metriin Antton Koskiselle, joka laukoi kovaa ja tarkasti vasempaan nurkkaan.
Gnistan esitteli uuden testipelaajansa, kun puoliajalla maaliin tuli aiemmin Klubi-04:aa edustanut alle 19-vuotiaiden maajoukkuemaalivahti Tomi Mikkelson.
Gnistan aloitti toisen puoliajan yhtä tehokkaasti kuin ensimmäisenkin. Vain kaksi minuuttia oli pelattu, kun Keaton Isaksson laukoi läheltä Keltaisten kolmannen osuman. Maalia edelsi Gnistanin hieno syöttökombinaatio sekä Niko Tirkkosen avopaikka.
Vaihdosta kentälle noin 65 minuutin kohdalla tullut Teemu Pastila iski 74. minuutilla Keltaisten neljännen osuman, kun ”Pasti” pelattiin vapaaksi rangaistusalueelle ja hän sijoitti pallon alanurkkaan. Maalien lisäksi puoliaika tarjosi ensimmäistä puoliskoa hidastempoisempaa peliä, maalipaikkoja molemmille sekä Niko Tirkkosen tuhriman rangaistuspotkun.
FC Kiffen – Gnistan 0-4
Maalit:
Kiffen: –
Gnistan: M. Kauti 2′, A. Koskinen 39′, Isaksson 47′, Pastila 74′
Gnistan: Saikkonen (46′ Mikkelson), Kabashi, M. Koskinen, Kaukomaa, Anyamele(46′ Kouýate), A. Koskinen(60′ Koivurinta), Nyholm(75′ Virmakari), M. Kauti, Tirkkonen, Isaksson(65′ Pastila), Rexhepi(50′ Gerxhaliu)
Kooste:

Miro Kauti ottelun jälkeen:

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.