Maali-iloittelua Nummelan harjoitusottelussa

Gnistanin harjoitusottelussa päädyttiin viime lauantain tapaan maali-iloitteluun, kun keltapaidat kohtasivat NuPSin. Nummelan kuplahallissa käydyn kamppailun ensimmäisen puoliajan vei Gnistan näytöstyyliin lukemin 0-2, mutta NuPS kampesi otteluun mukaan toisella jaksolla voittaen sen 3-2 lukemin. Näin ottelun vei nimiinsä lopulta Gnistan lukemin 3-4.

Gnistanin avaus oli jälleen 4-2-3-1. Sairastelut, lomamatkat ja testipelaajien ringin harventaminen johtivat siihen, ettei Gnistanilla ollut tällä kertaa käytössään kahta täyttä kentällistä pelaajia.
Gnistan otti ottelun komentoonsa alusta lähtien ja etenkin hyvällä pelipäällä olleen Joonas Kautin toimesta saatiin oikean laidan kautta luotua alusta lähtien vaarallisia hyökkäyksiä. Yksi näistä johti maaliinkin, kun Kauti syötti maata pitkin noin 16 metriin Teemu Pastilalle, jonka tarkka laukaus painui yläkulmaan. Peliä oltiin pelattu tässä vaiheessa noin vartti.
Noin 35 minuutin kohdalla Gnistan iski uudelleen, kun vasemman laidan kautta tehdyn nopean vastaiskun kautta pääsi Mauricio Hopsu laukomaan pallon etukulmasta alanurkkaan.
Gnistan hallitsi tutulla lyhytsyöttöpelillään peliä koko puoliajan ajan, mutta punapaitainen kotijoukkue sai sekin luotua muutaman vaarallisen paikan, joissa Atte Otronen sai venyä parhaimpaansa estääkseen takaiskumaalin syntymisen.
Toiselle puoliajalle Gnistan teki läjän vaihtoja. Testissä edelleen olleet Ian-Erik Valge, John Keister sekä Fisnik Gerxhaliu pääsivät kentälle, kuten kaikki muutkin 4 muuta vaihtopelaajaa. Noin 60 minuutin kohdalla Gnistan vaihtoi puoliajalla vaihtoon otetut pelaajat takaisin, jolloin vaihtoon otettiin ensimmäisen puoliajan pelanneet pelaajat, joita ei oltu vaihdettu pois puoliajalla.
NuPS nosti puolustuslinjaansa sekä prässiä ja teki Gnistanin loppuillasta hikisen. Toisen puoliajan ensimmäisen vartin aikana nummelalaiset iskivät kahdesti. Ensin pääsi Jari Koivulahti tälläämään noin rangaistusalueen tuntumasta pallon alakulmaan ja vain noin 5 minuuttia myöhemmin NuPS:lle tuomittiin rangaistuspotku.
Sen pussitti sisään Kaarle Glad.
Gnistan iski kuitenkin seuraavaksi, kun peliä oltiin pelattu noin 65 minuuttia. Alex Antikainen leikkasi hienosti vasemmalta laidalta keskelle ja laukoi pallon vasempaan alanurkkaan.
Noin 10 minuuttia tästä ja ”Fisu” Gerxaliu antoi näytteen osaamisestaan. Hän iski Gnistanin 2-4 johtoon todella näyttävällä laukauksella takanurkkaan noin 20 metristä.
NuPS iski vielä kavennusosuman viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Jari Koivulahti iski illan toisen maalinsa lähes identtisellä tavalla kuin ensimmäisen osumansakin.
Toinen puoliaika oli vauhdikasta ja viihdyttävää jalkapalloviihdettä. Viiden maalin lisäksi nähtiin runsaasti maalipaikkoja, pääasiassa kotijoukkue NuPSilla. Kevin Nyberg sai venyä useaan kertaan huipputorjuntaan ja kerran Ian-Erik Valge pelasti takaiskumaalin maaliviivalta. NuPSin vahvasta toisesta puoliajasta huolimatta tehokkaampi viimeistely ja ylemmän sarjatason tuoma pelillinen rutiini toivat lopulta keltaisille voiton.
NuPS – Gnistan 3-4 (0-2)
Maalit:
NuPS: Koivulahti 53′, Glad 58′, Koivulahti 85′
Gnistan: Pastila 14′, Hopsu 35′, Antikainen 65′, Gerxhaliu 75′
Gnistan: Otronen(46′ Nyberg), Kabashi(60′ Heinolainen), M. Koskinen(60′ Vanhala), Vanhala(46′ Valge), Heinolainen(46′ Antikainen), A. Koskinen(60′ Anyamele), Virmakari(60′ J. Kauti), J. Kauti(46′ Keister), Anyamele(46′ Tirkkonen), Pastila(60′ Hopsu), Hopsu(46′ Gerxhaliu)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.