Jani Kaukomaa vahvistamaan Gnistania

Gnistanin edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen aikaisemmin Viikinkejä edustaneen Jani Kaukomaan (s. 94) kanssa. Vuosaaressa koko uransa pelannut Kaukomaa on kuulunut viimeisen kolmen kauden ajan Viikinkien runkopelaajiin tuoden Gnistanin takalinjoille roiman annoksen kokemusta.

– Olen erittäin tyytyväinen, että nyt on nimet paperissa Gnistanin kanssa. Meillä on täällä huikea nippu kasassa, kertoo tyytyväinen Kaukomaa.
– Olen kuullut pelkkää hyvää siitä miten Gnistanissa asiat hoidetaan. Jo ensimmäisistä yhteydenotoista sain sen käsityksen, että täällä on tekemisen meininki ja hommat hoidetaan tyylillä. Meillä on kasassa hyvä joukkue, jolla tullaan varmasti taistelemaan noususta, Kaukomaa kommentoi siirron taustoja.
Gnistanin manageri Uusitalo on tyytyväinen uuteen pelaajahankintaan.
– Kake tuo meidän puolustukseen kaivattua lisäkokemusta ja johtajuutta. Nuoresta iästään huolimatta Kake on ollut Viikingeissä iso liideri joukkueelle. Samaa roolia odotan hänen ottavan meillä. Uskon, että Koskinen ja Kaukomaa muodostavat sarjan kovimman toppariparin, jota täydentävät nuoret lupaukset Vanhala ja Kouyate.
– Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Meillä on jo nyt laadukas kokonaisuus kasassa, mutta muutamaa vahvistusta vielä kartoitetaan, kommentoi Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.