Innala ja Kouyaté sopimuksiin

Gnistan on solminut ensi kautta koskevat pelaajasopimukset hyökkävänä keskikenttäpelaajana viihtyvän Jonne Innalan sekä toppari Bangaly ”Ben” Kouyatén kanssa.

Vuonna -98 syntynyt Jonne Innala edusti viime kaudella Hongan B-junioreita. Harjoitusotteluissa ennakkoluulottomasti esiintynyt nuorukainen viihtyy keskikentän hyökkäävissä rooleissa. Harjoitusotteluissa Innala on pelannut oikean laitalinkkinä sekä kymppiapaikalla. Manageri Antti Uusitalon mukaan Innala on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jolla on vielä mahdollisuudet kehittyä vaikka kuinka pitkälle.
Bangaly ”Ben” Kouyaté on -95 syntynyt kanadansuomalainen toppari, joka on esiintynyt toistaiseksi yhdessä Gnistanin harjoitusottelussa. Kouyaté on edustanut kaksi viimeisintä kautta PS Kemiä, mutta peliminuutit ovat jääneet loukkaantumisista johtuen vähäisiksi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.