Gnistanille lisää maalintekovoimaa

Fisnik Gerxhaliu on tehnyt sopimuksen Gnistanin kanssa. Edelliset kaudet ”Fisu” on viihtynyt Tammisaaressa EIF:n paidassa. Kaudella 2015 Fisu oli muutaman ottelun hakemassa pelituntumaan lainalla Gnistanissa vakuuttaen otteillaan Oulunkylän yleisön.

– Gnistan on aina ollut yksi sarjan parhaista joukkuesta. Viime kauden laina-ajasta Gnistanissa jätti minulle hyvän vaikutelman pelillisesti sekä henkisesti.
– Odotan alkavalta kaudelta menestystä sarjassa. Ei riitä, että ollaan tokia tai kolmansia lohkossa, kommentoi Gerxhaliu sopimuksensa taustoja sekä tavoitteista kauteen.
Manageri Uusitalo on tyytyväinen uuteen hyökkääjähankintaan.
– Fisu on varmasti sarjan vaarallisimpia viimeistelijöitä ja odotukset häntä kohtaan ovat korkealla. Isokokoisena pelaajana Fisu tuo peliimme uudenlaisia mahdollisuuksia, joita viime kaudella aika-ajoittain kaipasimme peliimme. Tällä tarkoitan sitä, että meillä on ylhäällä pelaaja, joka pystyy suojaamaan hyvin palloa ja sitä kautta rauhoittamaan peliä ja tekemään tilaa muille.
– Fisun viime kausi oli rikkonainen. Toissa kauden 17 maalia kertoo siitä minkä tason viimeistelijästä puhutaan. Hän on saanut harjoitella meidän kanssa alkukauden ja on erittäin sitoutunut tekemään kovasti töitä, jotta maaleja syntyy myös keltasinisessä paidassa. Uskon, että Fisusta on Gnistan-kannattajille paljon iloa alkavalla kaudella
Gnistan pelaa seuraavan harjoitusottelunsa sunnuntaina Pallomyllyssä. Klo 21 käynnistyvässä matsissa vastaan asettuu Kiffen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.