Gnistan voitti Kiffenin

Gnistan kohtasi sunnuntai-iltana harjoitusottelussa Kiffenin Myllypuron Pallomyllyssä. Ottelua oli saapunut katsomaan runsaspäinen yleisö ja tunnelma oli hyvä koko ottelun ajan.

Ottelu alkoi Gnistanin hallinnassa ja heti alkuun ”Kipinä” sai monta hyvää maalintekopaikkaa, joista ei kuitenkaan saatu luotua johtomaalia. Lopulta 24. minuutilla Kron Rexhepi laukoi pallon rangaistusalueen ulkopuolelta vasempaan alakulmaan vieden Gnistanin 1-0 johtoon.
Avausmaalin jälkeen Kiffen sai luotua Gnistanin hallinnasta huolimatta muutaman paikan, mutta Gnistanin maali pysyi puhtaana. 35. minuutilla Gnistan-kapteeni Niko Tirkkosta rikottiin rangaistusalueen sisällä kulman jälkitilanteessa, ja ”Gnisulle” vihellettiin rangaistuspotku, jonka Kron Rexhepi sijoitti maalin oikeaan alakulmaan. Ensimmäisen puoliajan jälkeen Gnistan johti ottelua 2-0 Rexhepin kahdella maalilla.
Toinen puoliaika jatkoi samaa kaavaa kuin ensimmäinenkin – Gnistan pyöritti ja Kiffen sai luotua muutaman yksittäisen maalintekopaikan. Lopullinen niitti tuli kuitenkin 50. peliminuutilla, kun Gnistanin kapteeni Niko Tirkkonen laukoi pallon hienosti vasempaan yläkulmaan. Ottelu päättyi lopulta Gnistanin 3-0 voittoon.
Maalintekijät:
#14 Kron Rexhepi (24´, 35´)
#11 Niko Tirkkonen (50´)
Ottelun kooste:

Kron Rexhepin haastattelu: 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.