Gnistan taipui Hongalle harjoitusottelussa

Gnistan pelasi talven viidennen harjoitusottelunsa perjantai-iltana, kun Kipinä kohtasi Hongan Talin hallissa. Hongan salama-alusta huolimatta ottelu oli lopulta tasainen päättyen 1-2 espoolaisten hyväksi.

Gnistan joutui otteluun kapealla materiaalilla runsaista poissaoloista johtuen. Mukana oli 16 kenttäpelaajaa, eli aloituskokoonpanon lisäksi 5 vaihtopelaajaa. Aloituskokoonpanossa oli kaksi HIFK:n lainapelaajaa Matias Hänninen sekä Nnaemeka Anyamele.
Ottelu alkoi Gnistanin kannalta huonoimmalla mahdollisella tavalla Hongan iskiessä avausosuman jo alkuminuuteilla. Keskitys laidalta löysi Riku Selanderin rangaistusalueelta ja hän jatkoi pallon maaliin.
Huonosta alusta huolimatta Gnistan pääsi otteluun hyvin mukaan ja puoliaika tarjosikin hyviä maalipaikkoja molemmissa päissä kenttää. Mauricio Hopsu pääsi puolittain yksin läpi ja kerran joutui Hongan toppari pelastamaan maaliviivalta tasoitusosuman syntymisen, kun maalivahti oli pelattu jo ulos tilanteesta.
Gnistanin tasoitusmaali syntyi noin 30 peliminuutin jälkeen. Kyseinen maali oli samalla illan näyttävin. Matias Hännisen luja ja tarkka vasemman jalan laukaus 20 metristä painui aivan maalin vasempaan ylänurkkaan.¨
Puoliajalla Gnistan vaihtoi laitapuolustajat Astrit Kabashin ja Alex Antikaisen kentälle. Samalla Hänninen ja Anyamele siirtyivät laitalinkeiksi Joonas Kautin ja Niko Tirkkosen tehdessä tilaa.
Myöhemmin pääsivät myös muut vaihtopelaajat Jonne Innala, Joel Koivurinta sekä Jeremie Malolo tositoimiin. Erityisesti kymppipaikalla pelannut Innala esitti sähäkkyydellään sekä ennakkoluulottomuudellaan lupaavia otteita.
Honka iski jälleen johto-osuman puoliajan alussa. Kasper Liikonen oli unohtunut rangaistusalueelle vapaaksi ja hän sijoitti pallon alanurkkaan.
Tämän jälkeen peli oli Gnistanin hallintaa, mutta pallollinen hallinta ei johtanut osumiin. Paras paikka oli Matias Hännisellä, joka rynnisti vahvasti oikeaa laitaa pitkin, mutta laukaus painui hiuksenhienosti ohi vasemman takatolpan.
Gnistan-Honka 1-2 (1-1)
Maalit:
Gnistan: Hänninen 30′
Honka: Selander 2′, Liikonen 50′
Gnistan: Saikkonen, Hänninen(60′ Tirkkonen), M. Koskinen, Vanhala, N. Anyamele(60′ Malolo), A. Koskinen(70′ Koivurinta), Toiviainen, J. Kauti(46′ Antikainen), Tirkkonen(46′ Kabashi), Hopsu(75′ Rexhepi), Rexhepi(55′ Innala)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.