Rexhepi ja Koskinen jatkavat Gnistanissa

Hyökkääjä Kron Rexhepi ja keskikenttäpelaaja Antton Koskinen ovat tehneet jatkosopimukset Gnistanin kanssa.

Pääosin keskushyökkääjänä viihtyvä Kron Rexhepi aloittaa nyt toisen kautensa keltapaidoissa. Viime kaudella Rexhepi teki kaikkiaan neljä osumaa, joista kaksi syntyi sarjakaudella ja kaksi Suomen Cupissa. Miehen kausi katkesi kuitenkin ikävästi jo toukokuussa olkapäävammaan, josta toipumiseen kului lähes koko kausi.
Antton Koskiselle alkava kausi on neljäs Gnistanin paidassa. Koskinen liittyi Klubi-04:sta Gnistaniin talvella 2013. Maaleja on syntynyt kolmen kauden aikana kuusi, joista kolme sarjapeleissä ja kolme Suomen Cupissa. Kausi 2013 tuotti neljä osumaa ja kausi 2014 oli maaliton. Viime kaudella Antton onnistui heiluttamaan verkkoa kahdesti.
Tarkasta laukauksestaan tunnettu keskikenttämies on monikäyttöinen pelaaja, jota voidaan käyttää usealla eri pelipaikalla. Pääosin keskikentän keskustassa viihtyvä Koskinen on pelannut lisäksi satunnaisesti myös kymppipaikalla sekä oikeana laitalinkkinä.
Gnistanin sopimustilanne 21.1.2016 (suluissa viime kauden seura):
Maalivahdit:
– Ville Saikkonen
– Atte Otronen
Puolustus:
– Marko Koskinen
– Kristian Vanhala (HJK A)
– Alex Antikainen
– Astrit Kabashi
– Kristian Heinolainen (PKKU)
Keskikenttä:
– Joel Koivuranta (Klubi 04)
– Santtu Toiviainen
– Joonas Kauti
– Veeti Virmakari (HJK A)
– Niko Tirkkonen
– Miro Kauti
– Antton Koskinen
Hyökkäys:
– Teemu Pastila
– Mauricio Hopsu (Klubi 04)
– Kron Rexhepi
Lähiaikoina kuullaan lisää sopimusuutisia. Pysy kuulolla!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.