Kurkista kulissien taakse – Gnistanin uudet some-kanavat

Gnistanin edustusjoukkueen meininkiä voit jatkossa seurata myös Instagramin, Youtuben sekä Snapchatin kautta. Pelaajien itse tuottamien videoiden ja kuvien kautta pääset kurkistamaan divarijengin arkeen uudella tavalla.
Facebook ja Twitter ovat jo useimmille Gnistanin seuraajille tuttuja kanavia ja niiden toiminta jatkuu tuttuun tapaan. Uusien alustojen materiaali tulee suoraan pelaajilta ja suoraan sieltä missä tapahtuu.
Gnistanin kapteenina viime kaudella toiminut Joonas Kauti kertoo mistä on kysymys.
– Ollaan jo pitkään puhuttu näkyvyyden nostamisesta ja viestinnän parantamisesta joukkueen sisällä. Lähdettiin pelaajien kanssa itse tuottamaan sisältöä ja annetaan halukkaille mahdollisuus tutustua divarijengin arkeen kulissien taakse sosiaalisen median kautta. Snapchatistä voi esimerkiksi kurkata meidän treeneihin ja ottelutapahtumiin kauden aikana. Trendikästä, viihdyttävää ja samalla informatiivista.
Youtube-kanavalta löytyy jo EsPa-pelin jälkeisiä kuulumisia ja Instagramista näkymiä Gnistanin crossfit-treeneistä. Kannattaa siis ottaa alla olevat kanavat seurantaan!
Instagram: @gnistanedustus
Youtube: Gnistan TV
Snapchat: gnistanedustus

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.