Gnistan yhteistyöhön Seuravaate.fi:n ja Stannon kanssa

Gnistan on seurana sopinut monivuotisen varustesopimuksen Seuravaate.fi:n kanssa. Seuravaate toimittaa jatkossa Gnistanin joukkueille Stannon peliasut ja muut seuratekstiilit. Gnistanille on avautunut myös Seuravaate.fi:n ylläpitämä nettikauppa, josta jokainen gnistanilainen ja keltasinistä väriä tunnustava voi käydä ostamassa haluamansa G-tuotteen.

”Olemme jo jonkin aikaa etsineet uutta seuratekstiilitoimittajaa. Halusimme luotettavan ja vakavasti otettavan toimittajan, jolta saamme mahdollisimman hyvää palvelua ja laadukkaita tekstiilejä. Seuravaate.fi:n ja Stannon palvelun laadusta hyvä esimerkki on, että saimme testata yhteistyötä joidenkin kuukausien ajan. Tuohon testijaksoon olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Seuravaate.fi ja Stanno ovat lyhyessä ajassa vakuuttaneet seuramme pelaajat ja toimihenkilöt toiminnallaan”, kommentoi Gnistanin toiminnanjohtaja Risto Karvonen ja jatkaa: ”Seurashop tarjoaa ihan poikkeuksellisen toimintamallin seuratekstiilien hankintaan. Seurallamme on oma nettikauppa, josta voi tilata asut milloin tahansa haluamillaan painatuksilla.”
Timo Palmroos Stanno Finlandilta on myös tyytyväinen uuteen kumppaniin: ”Gnistan, Helsingin alueen suurseurana, on meille luonnollisesti tärkeä yhteistyökumppani. Ykkösen portteja vuodesta toiseen koputtelevan edustusjoukkueen lisäksi Gnistanilla on erinomaista junioritoimintaa, joka takaa jatkuvuuden toiminnalle. Lyhyen tutustumisjakson aikana on käynyt ilmi että sekä pelaajat että toimihenkilöt ovat hyvin tyytyväisiä oman seuransa toimintaan ja tällaisten urheiluseurojen kanssa haluammekin olla yhteistyössä. Olemme iloisia siitä että Gnistan valitsi meidät seuratekstiilien toimittajaksi tuleviksi vuosiksi.”
Myös Gnistanin edustusjoukkue toivottaa uuden kumppanin tervetulleeksi. ”On erittäin tärkeää että pelivarusteet ovat laadukkaita ja materiaaleiltaan sopivia, eikä näyttävä ulkonäkökään haittaa yhtään. Edustusjoukkueemme valinta asuiksi ovat Torino peliasut ja Fiero sarjan verryttelyasut. Uskon, että uskollisille faneillemme nettikauppa tarjoaa mielenkiintoisia tuotteita”, kommentoi Gnistanin edustusjoukkueen manageri Antti Uusitalo.
Gnistanin seuratekstiilejä voi jatkossa ostaa klikkaamalla tästä tai sivun oikeasta yläkulmasta otsikkoa Kauppa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.