PKKU perjantain vieraana Oulunkylässä

Gnistan kohtaa perjantaina Pallokerho Keski-Uusimaan Oulunkylän Fair Pay Areenalla. Ottelu käynnistyy klo 18.30.

Joukkueiden lähtökohdat illan otteluun ovat hyvin erilaiset. Gnistan keskittyy loppukaudesta varmistelemaan lohkon kakkostilaansa ja PKKU tarvitsee kipeästi pisteitä taistelussa sarjapaikasta. Tällä hetkellä vieraat löytyvät sijalta seitsemän, mutta KäPa hengittää niskaan ottelun vähemmän pelanneena kahden pisteen päässä.
PKKU ja Gnistan ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Toukokuussa Gnistan voitti kotonaan 1-0 ja heinäkuun puolivälissä PKKU tylytti Gnistania lukemin 4-2 Keravalla.
Gnistan ei ole onnistunut nappaamaan täyttä pistepottia neljästä edellisestä ottelustaan. Saldona on kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Viime lauantaina keltapaidat saivat todeta nousukarsintapaikan varmistaneen FC Hongan paremmaksi maalein 2-1.
Gnistanin Mika Kokko kertoo, että joukkueessa on kova halu katkaista voitoton putki.
– Joukkueella on kova halu palata pisteiden pariin perjantain pelissä. Tiedämme, että vastassa on tiukasti sarjapaikasta taisteleva joukkue. Otamme Honka-pelistä mukaan hyvät asiat ja lähdemme kuittamaan heinäkuun tappiota PKKU:lle.

Gnistan vs PKKU
Pe 11.9. klo 18:30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.