Gnistan katkaisemaan Hongan putkea tiistaina

Kärkikaksikko Gnistan ja Honka iskevät yhteen viimeistä kertaa tällä kaudella tiistaina Oulunkylässä. Lohkovoiton ja nousukarsintapaikan jo varmistanut Honka ei ole hävinnyt vielä otteluakaan. Ottelu käynnistyy klo 18:30.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on kulunut vain reilu viikko. Tapiolassa Honka nappasi sarjavoiton varmistaneet kolme pistettä keltapaidoilta lukemin 2-1. Tämän jälkeen Honka on pelannut 1-1 tasapelin Ilves-Kissoja vastaan ja Gnistan kukisti PKKU:n 3-1.
Vaikka varsinaisia panoksia ei enää sarjapeleissä kummallakaan joukkueella ole, nähdään voitosta varmasti kova kamppailu. Honka haluaa pitää vireensä yllä kohti tärkeitä karsintapelejä ja Gnistanille maistuisi päättää Hongan tappioton putki kotiyleisön edessä.
Gnistanin Mika Kokko kertoo joukkueen lähtevän illan otteluun vapautuneista tunnelmista, mutta pisteistä tiukasti taistellen.
– Perjantaina joukkueen ilme oli hyvä ja tiistaina Honkaa vastaan on jälleen hieno tilaisuus nauttia pelaamisesta. Paineita ei ole, voimme rohkeasti haastaa sarjan parhaan joukkueen. Iltavaloissa pelaaminen tuo peliin oman mausteensa. Kentällä nähdään vapautunut, rento ja taisteleva kotijoukkue, Kokko lupaa.
Tervetuloa tsemppaamaan Gnistan kotivoittoon!
Gnistan vs Honka
Ti 15.9. klo 18:30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.