Vaajakoski vastassa vieraskentällä

Gnistan kohtaa tänään lauantaina FC Vaajakosken vieraissa. Ottelu käynnistyy Vaajakosken keskuskentällä klo 16:00.

Sarjanousija FC Vaajakoski on ollut hyvässä vireessä Kakkosessa ja löytyy sarjataulukosta heti Gnistanin perästä sijalta kolme. Joukkueiden edellisen kohtaamisen Gnistan vei kotona puhtaasti 3-0.
Jyväskyläläisten paras maalintekijä on aiemmin JJK:ssa ja TPS:ssä Veikkausliigaa pelannut Babatunde Wusu. ”Tunde” on heiluttanut tällä kaudella verkkoa kuudesti.
Gnistan nousi edellisessä ottelussaan tappiolta 2-1 kotivoittoon, kun Ilves-Kissat vieraili Oulunkylässä. Joukkue sai loukkaantumisista kärsineeseen hyökkäyskalustoon kaivattua vahvistusta, kun Fisnik Gerxhaliu siirtyi lainalle EIF:stä. ”Fisu” näyttikin vaarallisuutensa jo debyytissään olemalla molemmissa maaleissa vahvasti mukana.
– Joukkue osoitti henkisen vahvuutensa, kun nousi voittoon loppuhetkillä edellisessä pelissä. Nyt vastassa on tiiviisti puolustava FCV. Heitä vastaan kärsivällisyys on poikkeuksellisen tärkeää. He ovat parantaneet esityksiään jatkuvasti, tiedossa on tiukka taistelu pisteistä, Gnistanin valmennusryhmän Mika Kokko ennakoi.
FC Vaajakoski vs Gnistan
La 1.8. klo 16:00
Vaajakoski

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.