Sunnuntaina paikalliskamppailussa vastassa KäPa

Sunnuntaina on vuorossa paikallisotteluiden helmi, kun KäPa isännöi Gnistania joukkueiden yhteisellä kotikentällä Fair Pay Areenalla. Ottelu käynnistyy Oulunkylässä klo 18:30.

KäPan nuori ryhmä on ajautunut etelälohkon putoamistaistoon. Pisteitä on 23, kun otteluita on takana 20. Tällä saldolla käpyläläiset löytyvät taulukosta kolmanneksi viimeiseltä sijalta eli viimeiseltä suoran putoajan paikalta. Eroa ylöspäin on viisi pistettä eli taisteltavaa riittää loppukaudesta.
Gnistanin loppukausi näyttää sujuvan lohkon kakkostilaa varmistellessa ja omaa pelitapaa kehittäessä. Eroa sarjakärki Honkaan on 18 pistettä ja takana tuleva JäPSkin on 10 pisteen päässä.
Edellisessä ottelussa Gnistan kohtasi odotuksiin nähden vaisun kauden pelanneen TPV:n. Joukkueet päätyivät tasaisen kamppailin jälkeen maalittomaan tasapeliin. Gnistanin Mika Kokko oli tyytyväinen joukkueen esitykseen vaikeista lähtökohdista.
– TPV peli oli hyvä esitys joukkueelta. Pelaajia on paljon poissa, mutta siitä huolimatta pystyimme pelaamaan tasapainoisesti läpi ottelun.Sunnuntaina kauden viimeinen paikallispeli ja panokset ovat kovat.KäPa taistelee sarjapaikasta ja me haluamme pitää FPA:n valtikan Oulunkylässä.Tasainen peli on jälleen tiedossa.Joukkueet tuntevat toisensa erittäin tarkasti,pienet asiat ratkaisevat tämänkin pelin.
KäPa vs Gnistan
Su 30.8. klo 18:30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.