Lauantaina vieraana NJS

Gnistanin kahden kotiottelun viikko huipentuu lauantaina, kun Nurmijärven Jalkapalloseura saapuu vieraaksi Oulunkylään. Ottelu käynnistyy Fair Pay Areenalla klo 16.

Lauantaina vastustaja NJS on jämähtänyt etelälohkon jumbosijalle. Tälle kaudelle Kakkoseen noussut ryhmä on kerännyt 18 ottelusta 9 pistettä. Edellisissä neljässä ottelussa on tullut takiin, viimeksi 3-7 lukemin TPV:tä vastaan.
Heikosti sujuneesta kaudestaan huolimatta NJS on ollut Gnistanille vaikea vastustaja. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla on päädytty pistejakoon 1-1 lukemin. NJS onkin Hongan ohella ainoa joukkue, jota keltapaidat eivät vielä ole onnistuneet kaatamaan. Panosta siis lauantaina riittää.
Gnistan jatkoi hyviä otteitaan keskiviikkona, kun JäPS vieraili Oulunkylässä. Gnistan hallitsi ottelua vakuuttavasti ja pisteet jäivät Ogeliin maalein 2-0. Kaksi viikkoa sitten HIFK:ssa ensimmäiset liigaminuuttinsa pelannut Keaton Isaksson palasi vahvasti Gnistanin riveihin viimeistellen molemmat osumat.
Gnistanin Mika Kokko uskoo, että joukkue pystyy säilyttämään hyvän vireensä lauantaina ja nappaamaan avausvoiton nurmijärveläisistä.
– Joukkueella on takana kaksi tasapainoista esitystä. Keskiviikkona hallitsimme peliä ja pystyimme paremmin tunnistamaan tilanteet ja niiden oikeat ratkaisut. Vastustaja oli lähes aseeton meidän hyvän pelin edessä.
– Lauantaina on edessä kauden kolmas kohtaaminen NJS:n kanssa. NJS ja Honka ovat ainoat joukkueet joita emme ole tällä kaudella voittaneet, joten edessä on mielenkiintoinen peli. Peli on kummallekkin jo kolmas viikon sisään. Tämä tuo omat haasteensa sekä fyysisesti että henkisesti. Uskomme että joukkueella on voimavaroja pelata kolmas tasapainoinen ottelu viikon sisään.
Tervetuloa tsemppaamaan keltapaidat kotivoittoon!
Gnistan vs NJS
La 8.8. klo 16:00
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.