JäPS ensimmäinen vieras kahden kotiottelun viikolla

Gnistan kohtaa keskiviikkona Järvenpään Palloseuran Fair Pay Areenalla. Viikon kahdesta kotiottelusta ensimmäinen käynnistyy klo 18:30.

Keskiviikon ottelu on jälleen kärkipään taisto, sillä JäPS löytyy taulukosta heti Gnistanin perästä kolmannelta sijalta. Pisteitä järvenpääläiset ovat keränneet 17 ottelusta 27.
Hieman heikomman touko-kesäkuun pelannut JäPS on ollut heinäkuussa vahvassa vireessä. Edellinen tappio on peräisin kesäkuun lopusta, kun FC Vaajakoski tyrmäsi järvenpääläiset 0-5 lukemin. Murskatappion herättämä joukkue on tuon ottelun jälkeen napsinut kuudesta pelistä viisi voittoa ja yhden tasapelin. Gnistan saa siis vastaansa kovassa lennossa olevan JäPSin.
Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa sateisella Järvenpään keskuskentällä päättyi Gnistanin 1-2 voittoon. Peli ei ollut Keltaisilta vakuuttavaa, mutta Valte Vuorelan maali ja JäPSin omaan verkkoon laittama osuma riittivät kolmeen pisteeseen.
Gnistan otti edellisessä ottelussaan lauantaina komean 0-2 vierasvoiton FC Vaajakoskesta. Gnistanin valmennusryhmän Mika Kokko odottaa omiltaan yhtä vahvaa esitystä keskiviikkona.
– Joukkue pelasi tiiviisti puolustaen lauantaina. Peli oli yhtenäisempää kuin aiemmissa peleissä. Onnistujia oli paljon ja kohokohtana tietenkin Valten kaksi upeaa maalia. Keskiviikkona vastaan tulee huippukuntoinen JäPS. Olemme jälleen erilaisen haasteen edessä, Kokko arvioi.
– JäPS on löytänyt tehokkaan tavan pelata. Ensimmäinen peli oli tasainen ja samanlaista peliä on tiedossa keskiviikkona. Yritämme pysäyttää JäPSin voittoputken luottamalla omiin vahvuuksiimme sekä jatkamalla tiivistä puolustuspeliä.
Gnistan vs JäPS
Ke 5.8. klo 18:30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.