Gnistan isännöi lauantaina TPV:tä

Gnistanin ottelut Kakkosessa jatkuvat lauantaina, kun Tampereen Pallo-Veikot saapuu taistelemaan pisteistä Fair Pay Areenalle. Ottelu käynnistyy klo 16.

Ennakkoarvioissa sarjan kärkipäähän veikatut tamperelaiset ovat hieman yllättäen valahtaneet lähemmäs putoamistaistoa kuin kärkitiloja. Erityisesti heinä-elokuu on ollut joukkueelle vaikea ja edellisissä 12 ottelussaan TPV on onnistunut voittamaan vain sarjan hännillä olevan kolmikon.
Laatua ryhmästä kuitenkin löytyy kipuamaan loppukaudesta korkeammalle ja Gnistan saa jälleen olla tarkkana, jotta pisteet jäisivät Ogeliin. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Tampereella kesäkuun lopussa. Gnistan joutui tuolloin taistelemaan kahdesti takaisin tappioasemasta noustessaan 2-3 voittoon.
Viime viikkoisella esityksellä pisteet tulevat olemaan tiukassa, sillä Atlantiksen vieraana keltapaidat eivät onnistuneet nousemaan tasolleen. Lukuisat hävityt kaksinkamppailut ja oman pelin hapuilu värittivät 2-1 tappiota paikallisottelussa.
Gnistanin Mika Kokko on luottavainen, että joukkue on taas kerran valmis vastaamaan huutoon ja nostamaan tasoaan heikomman ottelun jälkeen.
– Olemme kauden aikana pystyneet hienosti välttämään kahden pelillisesti heikon esityksen putken. Sama haaste on edessä lauantaina. Viime perjantain vaisun suorituksen pitäisi sytyttää joukkueen sisällä valtavan halun taistella pisteistä. Ilmeen on oltava parempi kuin edellisessä pelissä.
– Vaikka TPV on pelannut vaisummin kuin odotettiin niin kyseessä on hyvä joukkue. He ovat vaihdelleet pelijärjestelmää viime peleissä ja meidän pitää olla valmiina reagoimaan heidän mahdollisiin yllätyksiin, Kokko ennakoi viitaten mm. TPV:n edellisessä ottelussa käyttämään kolmen miehen puolustuslinjaan.
Oulunkylässä on luvassa jälleen viihdyttävä kamppailu kesäisessä säässä. Tervetuloa siis nauttimaan maailman hienoimmasta jalkapallosarjasta ja tsemppaamaan Gnistan täyteen pistepottiin!
Gnistan vs TPV
La 22.8. klo 16:00
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.