Stadin derby sunnuntaina Oulunkylässä

Gnistan ja Käpylän Pallo iskevät sunnuntaina yhteen toista kertaa tällä kaudella Fair Pay Areenan herruuskamppailussa. Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä, joten klo 18:30 Oulunkylässä alkavasta ottelusta on lupa odottaa viihdyttävää paikallispeliä.
Joukkueet kohtasivat edellisen kerran toukokuun puolivälissä. Silloin nähtiin tapahtumarikas kuuden maalin kamppailu, jossa pisteet tasattiin 3-3 lukemin. Viimeisestä viidestä ottelusta KäPan nuori joukkue on hävinnyt vain yhden, senkin sarjaa ylivoimaisesti johtavalle FC Hongalle viime hetken maalilla.
Käpyläläisten ryhmä koostuu lähinnä oman junioripolun lahjakkuuksista, mutta kokeneempaakin kaartia joukkueesta löytyy. Kapteeninnauhaa kantaa Gnistania seuranneillekin hyvin tuttu Ville Spangar, jonka vaarallisuuden keltapaidat saivat todistaa edellisessä kohtaamisessa. Myös yhden kauden Gnistania edustanut Antony Mwangi löytyy nykyään KäPan kokoonpanosta.
Gnistan on 12 pelatun ottelun jälkeen hävinnyt ainoastaan kerran, Hongalle toukokuussa. Pisteitä on kertynyt 25, mikä oikeuttaa taulukossa toiseen sijaan espoolaisten takana. Edellisessä ottelussa Keltaiset kohtasivat yhden sarjan ennakkosuosikeista, TPV:n Tampereelta. Tuliaisina Tammelasta oli maukas 2-3 voitto, johon Gnistan onnistui lopulta venymään oltuaan matsissa kahdesti tappiolla.
Gnistanin valmennuksen Mikka Kokko on ollut tyytyväinen joukkueen peli peliltä kehittyvään tekemiseen.
– Ensimmäiset 30 min olivat kauden parasta peliä maanantaina. Joukkue osoitti korkean tasonsa nousemalla voittoon laadukkaan joukkueen vieraana. Koko ottelun kestävän kontrollin kanssa on vielä parannettavaa, mutta sekin kehittyy koko ajan. Heikkoja hetkiä tulee ajoittain, mutta se kuuluu kehittymiseen samalla tavalla kuin hyvätkin suoritukset.
– Sunnuntaina on kauden toinen paikallispeli. KäPa on hyvässä vireessä, viimeisestä 5 ottelusta vain 1 tappio ja sekin aivan loppuhetkillä Hongalle. Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, joten tuskin suurempia yllätyksiä on luvassa. Luvassa on kahden hyvän joukkueen välinen paikallispeli, Kokko povaa.
Tule tsemppaamaan Gnistan todellisen Stadin derbyn voittoon! Tätä ei kannata missata!
Gnistan vs KäPa
Su 5.7. klo 18:30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.