Gnistan isännöi Ilves-Kissoja lauantaina

Gnistan pyrkii palaamaan voittojen tielle lauantaina kotikentällään, kun vastaan asettuu Ilves-Kissat Tampereelta. Ottelu alkaa Oulunkylän Fair Pay Areenalla klo 16:00.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Tampereella päättyi Gnistanin niukkaan 2-3 vierasvoittoon. Ero tosin olisi voinut olla selkeämpikin, sillä toukokuun lopussa pelatussa ottelussa Gnistan hallitsi kenttätapahtumia selvästi.
Tasaisessa etelälohkossa Ilves-Kissat on valahtanut viimeisen putoajan paikalle. Kipeästi pisteitä tarvitsevat tamperelaiset saapuvat varmasti lauantaina nälkäisinä Oulunkylään ja Gnistanin on syytä olla parhaimmillaan.
Edellisessä ottelussaan Kissat olivat pitkään kiinni pisteissä sarjakärki Honkaa vastaan. Hongan toisen puoliajan kaksi osumaa kuitenkin jättivät tamperelaiset nuolemaan näppejään, eikä Hongan ensimmäistä pistemenetystä nähty Tammelassakaan.
Gnistanin pitkä pisteputki päättyi karusti viime lauantaina Keravalla. Kauden huonoin 45 minuuttinen kostautui pahasti, kun Keltaiset hukkasivat 0-2 johdon toisella puoliskolla päästämällä neljä osumaa omiin. Gnistanin valmennusryhmän Mika Kokko kertoo, että tuon ottelun tapahtumat on nyt käyty läpi ja joukkue on valmis laittamaan kaiken peliin lauantaina, jotta pisteet jäisivät Ogeliin.
– Kauden huonoin esitys on käsitelty joukkueen sisällä ja ajatukset suunnattu lauantain peliin. Lauantain teema on hyvin selkeä. Odotamme joukkueelta oikeantyyppistä reagointia edelliseen peliin. Haluamme nähdä joukkueen joka on tunteella pelissä mukana ja taistelee pisteistä. Kun saamme tämän asian kuntoon, niin pelilliset asiat paranevat myös sen mukana, Kokko summaa lähtökohtia kamppailuun.
– Ilves-Kissat on pelannut maalin pelejä lähiaikoina. Joukkue puolustaa keskustaa hyvin ja taisteli hienosti Honkaa vastaan edellisessä pelissä.
Gnistan vs Ilves-Kissat
La 25.7. klo 16:00
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.