Maanantaina vierasottelu Tampereella

Gnistan kohtaa maanantaina Tampereella vahvassa vireessä olevan TPV:n. Ottelu Tammelan stadionilla käynnistyy klo 18:30.

Tamperelaiset ovat pelanneet vasta kahdeksan ottelua, mutta keikkuvat silti sarjan kärkipäässä. Edellisessä ottelussa TPV kärsi 3-0 tappion FC Hongalle, mutta tätä edeltävä tappio oli peräisin toukokuun alusta, kun joukkue vieraili Gnistanin vieraana Oulunkylässä. Väliin mahtui vakuuttava viiden ottelun voittoputki.
Sarjan kärkipäästä löytyy myös Gnistan. 11 ottelua ovat poikineet kuusi voittoa, neljä tasapeliä ja yhden tappion. Viikko sitten pelattu edellinen ottelu päättyi vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin, kun Atlantis vieraili FPA:lla.
Gnistanin valmennuksen Mika Kokko tietää, että maanantaina on pystyttävä esittämään kauden parasta futista, jotta pisteet matkaisivat Ogeliin.
– Edellisen pelin tunnetila ja latautuminen olivat hyvällä tasolla. Maalintekotilanteissa emme onnistuneet parhaalla tavalla. Atlantis-peli oli joukkueelta selkeä tason nosto edelliseen peliin verrattuna.
– Maanantaina vastassa on kova haaste, viimeisistä 6 ottelusta TPV on voittanut 5 ja ainoa tappio on Hongalle. Meidän kauden paras peli tähän asti oli kotipeli TPV:a vastaan, nyt tavoite on sama. Pelata kauden paras peli, Kokko päättää.
TPV vs Gnistan
Ma 29.6. klo 18:30
Tammela

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.