Gnistan vierailee keskiviikkona Klaukkalassa

Gnistanin ottelut Kakkosessa jatkuvat keskiviikkona vierailulla Klaukkalaan, jossa vastaan asettuu sarjanousija NJS. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 18:30.

Nurmijärven Jalkapalloseuran alkukausi on ollut vaikea. Yhdeksästä pelatusta ottelusta on kasassa neljä pistettä ja paikka lohkon jumbona. Edellisessä ottelussaan ”Palokärjet” kokivat varsin ruman vierastappion TPV:n vieraana lukemin 7-1. Yksi NJS:n pisteistä on kuitenkin peräisin kauden avausottelusta Gnistania vastaan, joten takin on pysyttävä keltapaitojen leirissä visusti kiinni, jotta vieraspisteitä irtoaisi tällä kertaa kaksi enemmän.
Gnistan viilettää tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Sunnuntaina keltapaidat kaatoivat JäPSin vieraskentällä 1-2 lukemin. Esitys kokonaisuutena jätti kuitenkin voitosta huolimatta paljon parannettavaa.
Alkukauden vaikea loukkaantumistilanne on G-leirissä helpottanut, joten virkeitä jalkoja pitäisi löytyä kentälle vaikka edellisestä pelistä on ehtinyt kulua vain pari päivää. Ottelutahti jatkuukin tiivinä, sillä ensi maanantaina Gnistan pelaa kolmannen pelinsä kahdeksan päivän sisään.
Gnistanin valmennusryhmän Mika ”Billy” Kokko odottaa joukkueelta tasaisempaa esitystä kuin sunnuntain JäPS-ottelussa.
– Sunnuntain pelissä 30 min pelin alusta joukkueen esitys oli hyvällä tasolla. Vastustajan kavennuksen jälkeen emme pystyneet samantasoiseen peliin. Kunnia myös JäPSille, joka pelasi hyvin ja omilla vahvuuksillaan. Joukkueen korkeaa tasoa todistaa se, että pystymme huonommallakin pelillä saamaan pisteitä.
– Keskiviikkona edessä on jälleen erilainen haaste. NJS:llä on ollut vaikeita hetkiä, mutta odotamme heiltä reaktiota suuren vierastappioon. Haluavat varmasti kotiyleisön edessä esiintyä vahvasti.Meidän pitää olla valmiina raivoisasti taistelevaan kotijoukkueeseen .Meillä on muistissa sarjan avausottelu,jossa menetimme 2 pistettä. Tavoitteenamme on pelata koko ottelu samalla tasolla kuin pelasimme Järvenpäässä ensimmäiset 30 min.
NJS vs Gnistan
Ke 17.6. klo 18:30
Klaukkala

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.