Perjantaina vieraana PKK-U

Gnistan pyrkii perjantaina palaamaan voittojen tielle, kun Pallokerho Keski-Uusimaa saapuu Oulunkylään Etelälohkon kamppailussa. Ottelu Fair Pay Areenalla potkaistaan käyntiin klo 18.30.

Gnistan ja PKK-U pelasivat samassa lohkossa edellisen kerran vuonna 2010. Kasvattajaseurojen TuPSin ja KP-75:n edustusjoukkueena toimiva PKK-U haki tuon kauden päätteeksi vauhtia Kolmosesta. Paluu onnistui toisella yrittämällä, jonka jälkeen joukkue on vakiinnuttanut paikkansa Kakkosen keskikastissa. Tälle kaudelle PKK-U siirtyi itälohkosta etelälohkoon.
PKK-U on aloittanut sarjan keräämällä neljästä ottelusta viisi pistettä. Avausottelussa kaatui NJS Klaukkalassa 1-3, jonka jälkeen tilillä on tasapelit KäPaa ja JäPSiä vastaan sekä tappio Atlantikselle. Taulukossa PKK-U on sijalla kuusi, Gnistania kolme pistettä perässä ja ottelun vähemmän pelanneena.
Gnistan koki kauden ensimmäisen tappionsa maanantaina, kun FC Honka vei pisteet mukanaan Ogelista 0-1 lukemin. Gnistanille ottelu oli varsin erilainen kauden muihin peleihin verrattuna, sillä pallonhallintaan pyrkivä joukkue joutui lähinnä puolustamaan omaa maaliaan. Perjantaina Gnistanilta on lupa odottaa taas hyökkäävämpää esitystä.
Myös loukkaantuneiden lista on alkanut vähitellen lyhentyä. Honkaa vastaan kokoonpanoon palasivat Marko Selin ja Astrit Kabashi, sekä koko ottelun penkillä istunut Riku Oras. Perjantaina keltaiset saavat todennäköisesti mukaan myös Keaton Isakssonin ja Teemu Pastilan.
Gnistanin Mika Kokko tiedostaa, että voitto ei perjantain vierailijalta irtoa helpolla.
– Kevään otteluruuhka tulee perjantaina päätökseen kun kohtaamme Pallokerho Keski-Uusimaan. Heillä on monipuolinen joukkue, joka on hävinnyt vain kerran alkukauden aikana. Oma esityksemme Honkaa vastaan oli meiltä taktisesti erilainen kuin kauden muissa peleissä tähän mennessä. Pidimme Hongan pois maalintekopaikoista suurimman osan ottelua, tosin omien tilanteiden luominen oli hankalaa.
– Loukkaantumistilanne helpottaa perjantaiksi hieman. Joukkue odottaa perjantain peliä ja pyrimme palaamaan voittojen tielle kahden voitottoman pelin jälkeen, ”Billy” kertoo.
Gnistan vs Pallokerho Keski-Uusimaa
Pe 22.5. klo 18:30
Fair Pay Areena

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.