Perjantaina vastassa Ilves-Kissat

Gnistan matkustaa perjantaina Tampereelle, missä se kohtaa kauden seitsemännessä ottelussaan Tampereen Ilves-Kissat. Ottelu alkaa Tammelan stadionilla kello 18:30.

Gnistanilla ja Ilves-Kissoilla ei ole aikaisempia kohtaamisia historiassaan. Ilves-Kissat pelasi vuosia Kolmosta, kunnes se nousi syksyllä 2013 Kakkoseen. Viime kaudella Gnistan ja Ilves-Kissat pelasivat eri lohkoissa, joten keskinäisiä kohtaamisia ei täten tullut ollenkaan.
Ilves-Kissat on ennustettu monissa arvioissa Etelälohkon alakastin joukkueeksi. Joukkue on pelannut vasta neljä ottelua sarjassa siinä missä Gnistan on pelannut kuusi. Näistä neljästä ottelusta Ilves-Kissat on voittanut yhden, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kahdesti. Tamperelaiset perustavat pelinsä vahvaan puolustuspeliin ja kovaan työntekoon. Alkukauden tehokkain maalintekijä on ollut hyökkääjä Timor Inapshba kahdella maalillaan. Ilves-Kissoissa pelaa myös Jesse Jaakkola, joka pelasi ison osan kaudesta 2014 lainalla Gnistanissa.
Gnistan on aloittanut kautensa vaihtelevin ottein. Alla on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. 11 pisteen saalis oikeuttaa Etelälohkossa sijalle 2. Joukkue on kärsinyt alkukaudesta lukuisista loukkaantumisista, pahimmillaan pois kokoonpanosta oli peräti kahdeksan avainpelaajaa. Nyt loukkaantumissuma alkaa hiljalleen helpottamaan.
Mika ”Billy” Kokko ennakoi perjantain ottelua:
– Edellisestä pelistä on viikko aikaa. Alkukauden otteluruuhkan jälkeen se on mahdollistanut normaalimman harjoitusviikon. Kauden toinen nurmipeli Tampereella on mahdollisuus joukkueelle jälleen parantaa peliä. Ilves-Kissat on pelannut alkukaudesta melko vähämaalisia pelejä, puolustavat hyvin joukkueena ja pyrkivät suoraviivaisesti maalintekopaikkoihin. Timor Inapshba on ollut tehokas alkukauden peleissä. Meillä on alla hyvä treeniviikko ja joukkue odottaa perjantain peliä.
Ilves-Kissat-Gnistan
Pe 29.5. klo 18.30
Tammelan Stadion

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.