Perjantain kotiavauksessa vastassa TPV

Gnistan kohtaa perjantaina kauden ensimmäisessä kotipelissään Fair Pay Areenalla Tampereen Pallo-Veikot. Ottelu sarjan kärkipäähän ennakkoarvioissa veikattuja tamperelaisia vastaan käynnistyy klo 18.30.

TPV avasi kautensa kaksi viikkoa sitten kotikentällä FC Vaajakoskea vastaan. Vieraat veivät pisteet 0-3 lukemin. Tämän jälkeen tamperelaiset eivät ole pelanneet sillä tämän viikon maanantailla ohjelmassa ollut Honka-ottelu jouduttiin siirtämään.
Tamperelaiset kuuluvat Hongan ohella lohkon ennakkosuosikkeihin ja ovat ilmoittaneet tavoitteekseen sarjanousun. Edellisinä kausina punapaidat ovat esiintyneet vahvasti kotikentällään, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Oulunkylään joukkue tulee varmuudella kovalla sykkeellä tuloksellisesti heikon avausottelun jälkeen.
Gnistan avasi voittotilinsä etelälohkossa maanantaina Pallokentällä. Gnistanin peli ei kulkenut suunnitelmien mukaan, mutta kolme pistettä irtosi Valte Vuorelan 89 minuutin rankkarimaalilla. Keltaisten valmennusryhmän Mika Kokko tietää, että perjantaina esityksen on oltava eri tasolla, jotta pisteet jäisivät Ogeliin.
– Joukkueen sisällä kukaan ei ollut tyytyväinen esitykseemme maanantaina. On hyvä asia, että seuraava peli tulee näinkin pian, jotta pääsemme parantamaan suoritustamme. Pelaajat ovat varmasti perjantaina valmiina kovaan työntekoon ja aktiiviseen peliin alusta lähtien. Vastassa on yksi sarjan ennakkosuosikeista, joten pelin tason on noustava huimasti. Joukkue luottaa omaan tekemiseen ja lähtee intoa täynnä kauden ensimmäiseen kotipeliin, Kokko kertoo.
Perjantaina on luvassa myös erään kulttipelaajan paluu keltapaitaan. Tuomas ”Mude” Mustonen saapuu HIFK:sta vahvistamaan muutamista loukkaantumisista kärsivää Gnistan-ryhmää.
– Valitettavasti menetimme muutaman pelaajan maanantaina loukkaantumisten takia. HIFK:sta saamme mukaan Milo Jungin ja Tuomas Mustosen.
Tule Ogeliin tsemppaamaan Gnistan voittoon kauden ensimmäisessä kotipelissä!
Gnistan – TPV
Pe 7.5. klo 18:30
Fair Pay Areena

Liput:
8€/5€/3€
Gnistan ClubCardilla näet kaikki kotipelit ja saat rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneilta. Lue lisää!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.